Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 29.09.2010.
17:16
Vestionline A

Jahting prostitucija - samo za dubok džep

Turska policija uhapsila je u sredu više muškaraca i žena kod Antalije na jahti koja je svojevremeno pripadala osnivaču Republike Mustafi Kemalu Ataturku, pod sumnjom da je taj luksuzni brod bio pretvoren u javnu kuću, što ponovo otvara pitanje jahting prostitucije, prilično prisutne i u Srbiji, i u čitavom regionu.

More, brčkanje, jahta, žene... Kako odoleti?
 

Vlasnik jahte "Savarona" Kahraman Sadikoglu, koji je jahtu iznajmljivao domaćim i stranim turistima, izjavio je da ne zna za šta su je koristili njegovi klijenti, javili su danas lokalni mediji.

"Savarona" - stvorena za uživanje

 

"Savarona", jahta na kojoj je moguće organizovati razna druženja...

"Savarona" je nekad bila jahta osnivača turske republike Ataturka. Posle njegove smrti 1938. godine ona je jedno vreme pripadala državnom turističkom preduzeću. Pre trideset godina, posle požara, nju je kupio izvesni Kahraman Sadikoglu.

 


 

U svoje vreme "Savarona" je bila jedna od najvećih jahti na svetu. Dugačka je 136 metara, ima tursko kupatilo, 17 luksuznih kabina, bioskopsku salu, đakuzi i glavni hol od 220 kvatranih metara.

Jahting prostitucija cvetala je ovog leta i u komšiluku, na crnogorskom Jadranu. Podgoričke "Vijesti“ su objavile da je mnogo atraktivnih devojaka iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i nekih istočnih zemalja pod maskom manekenstva i modelinga na primorju zapravo bilo angažovano u agencijama za "poslovnu pratnju“, a usluge su pružale upravo na jahtama usidrenim na crnogorskom primorju.

Upućeni tvrde da su devojke, zavisno od godina, izgleda, obrazovanja i niovoa usluga, za dva dana provedena na žurci koja se organizuje na nekoj od jahti u crnogorskoj marini, mogle da zarade i do 3.000 evra.

Devojke su u Crnu Goru dolazile uglavnom preko agencija iz Beograda. Odabrane animir-dame bi avionom stizale na tivatski aerodrom gde ih je čekala limuzina da ih preveze do marine. Tu su se ukrcavale na jahte klijenata. One su sa bogatim biznismenima na krstarenje po crnogorskoj obali obično provodile vikend, za šta su plaćane po tačno određenoj tarifi.

Srpkinje noću igraju, a danju "opslužuju" na jahtama

 

“Animir dame”, osim što su u hotelima, apartmanima i jahtama zabavljaju bogate goste iz inostranstva često su bile angažovane i za skupe zabave crnogosrskih biznismena i tajkuna.

 

 

"Ima nekoliko poznatih crnogorskih biznismena u ozbiljnim godinama koji isključivo za zabavu traže devojke iz Srbije i ne žale da to zadovoljstvo i plate, ispričao je “Vijestima” Budvanin, koji je tokom leta bio karika u lancu elitne prostitucije koja je postala veoma unosan vid vanpansionske ponude Crnogorskog primorja.

Veliki broj devojaka iz Srbije, koje u Crnu Goru dođu da rade kao hostese ili igračice u diskotekama i noćnim klubovima imaju i svoju tarifu i najčešće zabavljaju crnogorske ili srpske klijente. Sa druge strane, Rusi zbog jezičke barijere sa sobom dovode i svoje "devojke". 

“Cenovnik je različit i zavisi od izgleda devojke, njenog iskustva, da li zna neki strani jezik ali i od nivoa usluga koje nude tokom tok krstarenja. Obično dan nije ispod 500 evra, a biznismeni koji angažuju devojke su veoma galantni tako da su zarade nekada i mnogo veće“, ispričao je “Vijestima” Crnogorac koji u Budvi, preko agencije za modeling vrbuje i angažuje devojke i Crne Gore.

Budva je, naravno, centar i ovog vida zabave na Crnogorskom primorju.

“Sa jahtama i bogatim klijentima stigle su i te bogate i raskošne žurke, međutim, tajkuni i biznismeni iz Rusije traže devojke za zabavu u njihovim mini-hotelima, apartmanima, luksuznim kućama“, ispričao je vlasnik agencije, koji po svakom ugovorenom poslu zaradi polovinu od ukupnog novca koji se uzme za takve usluge.

Drugi centar jahting prostitucije je Boka Kotorska, odakle otisnute jahte završavaju na krstarenju i po obali susedne Hrvatske, gde su za takav vid zabave godinama popularni Dubrovnik, Zadar i Split.

O jahting prostituciji crngorska policija nema nikakve zvanične podatke, tako da ovog leta niko zbog toga nije hapšen na Crnogorskom primorju.

“Nemamo podatke o takvom vidu prostitucije, niti je neka krivična prijava iz te oblasti letos procesuirana“, rečeno je “Vijestima” u Upravi policije.

Žurke za džet-setere i fudbalere 

 

Ronaldinjo i Crnogorka

Na crnogorsko primorje letos su, osim bogatih biznismena, došli i poznati gosti iz svetskog džet-seta i sveta fudbala. Za njih su pravljene mondenske zabave na odabranim uvalama, plažama, diskotekama i jahtama...

 

“Takvi poznati i bogati gosti su idealni za ovaj deo turističke ponude. Galantni su, a na kratakom odmoru žele i zabavu sa većim brojem devojaka“, kaže Budvanin, koji je letos oragnizovao nekoliko takvih partija. 

 

Dida i obožavateljka

Posle boravka brazilskog fudbalera Ronaldinja u Budvi u štampi su osvanuli naslovi "Ronaldinjo smuvao Crnogorku", praćeni fotografijama slavnog fudbalera i crnogorske lepotice. Isto je bilo i nekoliko dana pre toga, kada je na otvaranju "Aman rizorta" na Svetom Stefanu bio i Nelson de Hesus Silva, daleko poznatiji pod nadimkom Dida, do nedavno igrač u fudbalskom klubu Milan. Mediji su pisali da se Dida ludo provodio da žurci na plaži, a da su ga neprestano opsedale balkanske lepotice. 

POVEZANE VESTI

Sreda 29.09.2010. 19:20
Gledam ona dupeta na slici i nešto se mislim ...U moje vreme je to bilo pokriveno, a sad sve na izvolte ...
Sreda 29.09.2010. 23:50
Ja sam ovako emotivan , sportski redovno zaposlen tip , koji bi volio romanticnu srpkinju , da ozenim pa se pitam jel je to jos moguce iako ne uopste ne gledam TV ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online