Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 11.08.2010.
00:02
Vestionline A

Bil Klinton teško bolestan?!

Bivši američki predsednik Bil Klinton boji se da bi za šest meseci mogao da umre, javlja list "National Enquirer".

Uplašen za svoj život: Bil Kinton
 

Te novine tvrde da Klinton naglo gubi na težini i da mu se zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo.

"Postao je veoma, veoma mršav i vrlo je zabrinut za svoje zdravlje. Uveren je da u ovo doba sledeće godine više neće biti živ. Pokušava da ostane optimističan i očajnički se nada da će poživeti dovoljno dugo da vidi unuke", rekao je izvor blizak 63-godišnjem bivšem predsedniku SAD-a.

"Oči mu zacakle svaki put kada govori o igranju sa unucima. Njegova kćerka Čelzi jedva čeka trenutak kada će svom ocu moći da saopšti da je trudna", navodi taj izvor.

"Bil trenutno izgleda grozno, u poslednjih 12 meseci je ostario 10 godina. Ima ogromne podočnjake i izbezumljen pogled. Plaši se da bi srce moglo da mu otkaže svakog dana, a za svoje buduće unuke već je ostavio novac koji želi da naslede", dodao je izvor lista "National Enquirer".

Sreda 11.08.2010. 01:01
не би њему било ништа ни да га коњ удари међу рогове...
Sreda 11.08.2010. 09:35
boljem i nisi mogao da se nadas,ubico dece...
Sreda 11.08.2010. 09:25
Poštovani gospodin bivši Prcednik... SAD'a... Bili Bobl Clinton... Kad sam ovu Vest pročitao prosto sam Zaplakao... 63 Godine i Bog dozvoli da prdnete u Čabar... Hoću sa ovim tekstom zahvalim za sve... Na Balkanu sprečili ste Humanitarnu-Katastrofu... A Humanitarnu-Difusiu ste nam ostavili... Lepe laži ste Svetu širili sa vašom Ćopavom i Providnom... Propagandom... Ali mislim da ste imali dosta Praktikantkinje koje su vam.... Savest olakšale... Na žalost bolest i smrt ne bira a u vašem slučaju je jedan veliki Znak... I nad Bogom ima Boga i nadam se da ćete još više nego te 6. Meseci da živite... Sa vašom bolešćom... I svaki dan očekivati Smrt... Koja neće doći... Razlog... Ako je Božja volja... Da patite za svaku Nevinu Dušu koja viče za pravdom... Nadam da ćete doživeti vaše unučadi... Ko zna možda Preci vaš Zeta su Srbskog i Afro-Američkog porekla... Zahvaljujući vama sprečili ste vašoj supruzi da bude prvi ženski Predsednik SAD'a...Da vas malo podsetim tada kod porodice Kenedy... Dali ste tu malu kritiku o Obami... Dobro nije važno sa tim neću da vas opteretim... Barem ste joj dali mogućnost da luta... Kao lujka po Svetu... Da ubedno se trudi za priznanje Kosova... Vlasti u Prištini su vam jako zahvalne i postavili vam Spomenik i stvorili ste radna mesta za generacije da taj simbol se čisti od ptičjih....Bes poslenost bi bila dosta velika... Da se vrati Kosmet u Maticu Srpsku... A Bog će možda da i to... A Bog će možda vam dati da to doživite... A onda na miru prdnete....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online