Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.09.2017.
19:45
B. Božin - Vesti A

Turčin zverski ubio Srpkinju!

Stravičan zločin dogodio se u Ingolštatu gde je 33-godišnja žena poreklom iz Srbije ubijena na vrlo surov način. Za njenu smrt osumnjičen je 48-godišnji Turčin sa nemačkim pasošem, piše "Augzburger Algemajne".

pixabay.com
Tragičan kraj ljubavne drame u nemačkom Ingolštatu

Telo 33-godišnjakinje, čiji identitet nije saopšten, nađeno je prošlog utorka u sobi njenog stana koji je deo socijalnog smeštaja. Policija je u taj stan, kako pišu mediji, došla na osnovu prijave dobijene od muškarca koji je uhapšen dan nakon što je prijavio ubistvo kao glavni osumnjičeni za smrt svoje bivše devojke. Obdukcija je pokazala da je ubica više puta udario žrtvu u glavu tupim predmetom. Dan posle hapšenja osumnjičeni 48-godišnjak je izveden pred istražnog sudiju u Ingolštatu koji mu je odredio pritvor.

Pesnice kao oružje?

Pozivajući se na izvore iz policije mediji pišu da zasad nije nađen predmet kojim je ubijena državljanka Srbije. Zbog toga se ne isključuje mogućnost i da je napadač ubio Srpkinju pesnicama, rekao je portparol kriminalističke policije.

Osumnjičeni je, prema pisanju medija, u trenutku privođenja bio toliko pijan da nije mogao da priča. Zbog toga je saslušan tek posle 24 sata, a suočen sa dokazima i unakrsnim ispitivanjem odlučio je da se brani ćutanjem.

Prema pisanju medija, komšije ubijene državljanke Srbije su rekli da su se uhapšeni muškarac i ubijena žena duže vreme poznavali, ali i da je imala probleme sa bivšim partnerom.

- Povremeno su i živeli zajedno u socijalnom stanu, ali je muškarcu kasnije zabranjeno da u njemu stanuje - preneli su mediji komšije nastradale žene.

U noći zločina niko od suseda nije čuo niti video ništa neuobičajeno, ali su svi znali da se ranije par često svađao.

- Žena je često imala modrice po telu i licu, a policija je kasnije potvrdila da im je bilo poznato da je među njima često dolazilo do sukoba. Osumnjičeni 48-godišnjak je beskućnik, a u policiji je imao dosije zbog agresivnog ponašanja i nanošenja povreda - preneli su mediji reči izvora iz policije.

Inspektori i dalje ne znaju pouzdano zbog čega je Srpkinja ubijena. Prema pisanju medija, zna se da je došla u Ingolštat kao dete i tu odrasla. Prijatelji su je opisali kao divnu osobu, uvek spremnu da svakome pomogne.

Cveće pred vratima

Pred vratima stana u kom je živela zapaljene su tri sveće i ostavljena poruka na kojoj piše: "Bila si i ostaćeš zauvek u našim srcima". Poruku i cveće su ostavili prijatelji ubijene.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online