Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 08.09.2017.
00:44
Ž. Marković - Vesti A

Bajkeri brži od kiše

Moto-klub Škorpion iz Vintertura nedavno je organizovao tradicionalnu Motorijadu u Hintvangenu blizu Šafhauzena. Oko podneva su polako počeli da pristižu članovi moto-klubova sa svih strana Švajcarske i iz susednih država.

Ž. Marković
Sjajni domaćini: Članovi kluba Škorpion iz Vintertura

Iako je vreme bilo kišovito, ništa nije smetalo motoristima da dođu na ovaj skup. Od ranog jutra na terenu Konjičkog kluba Genter podignut je šator, napravljen šank i upaljen gril. Za ovu priliku klub-domaćin je obezbedio muziku, orkestar Blek i vajt iz Jagodine, koji su iz matice doputovali specijalno ovim povodom.

- Drago mi je da po ko zna koji put dočekujemo naše prijatelje iz drugih moto-klubova, ne samo iz Švajcarske već i iz susednih zemalja. To su klubovi sa kojima se godinama družimo. Motorijadu organizujemo uvek u septembru, odziv je uvek sjajan, a i mi se takođe rado odazivamo pozivima na njihova druženja - kaže Dobrica Dragić, predsednik Škorpiona.

- Godinama gajimo tradiciju da se deca starih motorista pridružuju i učlanjuju u naš klub. Članovi kluba su iz svih kantona - dodao je Dragić.

Ž. Marković
Dragi gosti: Vukovi iz Frauenfelda

Saradnja se nastavlja

- Zahvalan sam bratskom klubu na lepom druženju i gostoprimstvu, a dogodine ih očekujemo na našoj motorijadi - kaže za "Vesti" Bojan Peranović, predsednik moto-kluba Vukovi iz Frauenfelda.
- Ovo je uzvratna poseta, jer su i oni bili kod nas, pa time nastavljamo našu lepu saradnju i druženje - kaže Dragoslav- Gago Radić, sekretar moto-kluba Serbijanbajkers iz Murija.

Na ovogodišnje druženje došli su članovi klubova Gromovi iz Štutgarta (Nemačka), Sokolovi iz Lucerna, Jastrebovi iz Ciriha, Orlovi iz St. Galena, Vukovi iz Frauenfelda, Serbijanbajkers iz Murija, Tajgersi iz Rajnaha, "Sveti Sava" iz Basekurta i brojni samostalni bajkeri, koji su takođe bili dobrodošli.

Ž. Marković
Serbianbajkersi iz Murija

- Ovom prilikom i putem naših novina "Vesti" zahvalio bih od srca svim moto-klubovima i samostalnim bajkerima koji su došli na naše druženje - kazao je na kraju Dobrica Dragić.

Humani kad zatreba

Moto-klub Škorpion je osnovan 1999. godine u Vinterturu i trenutno ima 27 članova, jer su se nedavno pridružili mladi Danijel Gajić i Željko Blagojević. U klubu su članovi iz cele bivše Jugoslavije. Filozofija kluba se zasniva na tome da ne obraćaju pažnju na politička, nacionalna ili religijska opredeljenja svojih članova, već ih sve povezuje ljubav prema motorima. Škorpioni , kad je to potrebno, učestvuju u humanitarnim aktivnostima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online