Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 10.03.2017.
08:34
sputniknews.com, Vestionline A

Velika Britanija: Previše smo pustili Rusiju na Balkan

Premijerka Velike Britanije Tereza Mej pozvala je zapadne kolege da se aktivnije bore protiv "akcija Rusije" na Balkanu.

Reuters
Premijerka Velike Britanije Tereza Mej

U svom govoru na samitu EU premijerka Velike Britanije Tereza Mej je pozvala Zapad da se suprotstavi "ruskoj dezinformacionoj kampanji, koja destabilizuje situaciju na zapadu Balkana".

Mejova je izjavila da je zabrinuta "porastom nestabilnosti u tom regionu i rizicima za kolektivnu bezbednost, koji su time izazvani".

- U pozadini nedavnih pokušaja da se izvede državni udar u Crnoj Gori, molim vas da uradite više u borbi protiv ruske dezinformacione kampanje, koja destabilizuje situaciju, i pokažete vidljiviju zainteresovanost Zapada za taj region - izjavila je Mejova.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je izjavio ranije "da se Rusija nije mešala, da se ne meša i da ne namerava da se meša u unutrašnje stvari drugih država, a posebno takvih država kao što je Crna Gora, sa kojom svakako imamo veoma dobre odnose".

POVEZANE VESTI

Petak 10.03.2017. 09:01
Британија : Превише смо пустили Русију на Балкан . Јели Британци а ви само желите да будете газда Балкана ? Ви желите да будете газде свих држава света па мајку вам фашиистичку јеебем .Ви сте бре окупатори и немате душу ни срце .
Petak 10.03.2017. 10:08
Jedne noći u Bagdadu,u jednom baru, sede Amerikanac, Britanac i Iračanin, osvežavajući se hladnim pivom. Amerikanac uze svoju čašu, ispi pivo, baci čašu u vazduh, potegnu pištolj, upuca je u hiljadu komada, komentarišući da oni u Americi imaju tako jeftine čaše da nemaju potrebe piti iz jedne dva puta. Britanac očito impresioniran videnim, zgrabi svoju čašu, ispi pivo i uradi isto što i Amer, komentarišući: - "Mi u Britaniji imamo toliko maaterijala za proizvodnju stakla da uopšte nemamo potrebu piti dva puta iz iste čaše". Iračanin, hladan kao krastavac, ispi svoje pivo, baci čašu u zrak, trgnu svoj pištolj i upuca Amera i Britanca, komentarišući: - "Mi u Bagdadu imamo toliko Amera i Britanaca da uopšte nemamo potrebu sa istima piti pivo dva puta."
Petak 10.03.2017. 10:04
Bili Amerikanac, Britanac i Srbin kod Boga. Ulazi prvo Amerikanac i Bog mu kaže: -Ako vaša zemlja ne prestane da ratuje baci ću ovu kuglicu i vaša zemlja će nestati. Izlazi Amerikanac i plače i ispriča ostalima kako je bilo. Onda ulazi Britanac i Bog mu kaže: -Ako vaša zemlja ne prestane da pije čajeve baci ću ovu kuglicu i vaša zemlja će nestati. Izlazi britanac i plače i ispriča ostalima kako mu je bog rekao. Ulazi Srbin i Bog mu kaže: -Ako vaš narod ne prestane da krade baciću ovu kuglicu i vaša zemlja će nestati. Izlazi Srbin nasmejan, i kaže: -Bog mi rekao ako naš narod ne prestane da krade baciću kuglicu, a ja mu je ukrao!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online