Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 08.02.2017.
00:53
pravda.rs, Vestionline A

Sa ovog mesta prorusi i Ukrajinci drže jedni druge na nišanu (VIDEO)

Donjecki aerodrom je mesto gde vojnici DNR i Ukrajine 24 časa dnevno gledaju jedni druge preko nišana.

youtube.com/Rusvesna.su1812
Situacija u Ukrajini postaje sve gora, rat se rasplamsava

Pozicije obe vojske deli samo pista za sletanje i poletanje na aerodromu u Donjecku, što znači da se dve vojske nalaze u najneposrednijoj blizini jedna drugoj.

Kako je jedan od Boraca DNR rekao, on svaki dan posmatra kako se ukrajinske oružane snage grupišu u blizini aerodroma u sve većem broju, a neprijateljska artiljerija gađa svom jačinom po spratovima aerodroma.

Odmah iza piste se nalaze pozicije Oružanih snaga Ukrajine (OSU9, a svega nekoliko kilometara iza njihovih položaja se nalazi fabrika za preradu koksa u kojoj je stacionirana ukrajinska artiljerija, kažu podaci obaveštajne službe DNR.

Na teritoriji DNR na samoj liniji fronta se načazi selo Oktjabrskij i pozicije ukrajinske vojske se vide bukvalno iz svake kuće, govori stanovnik tog sela Nikolaj. Iako u tom selu nema vojnika DNR, ukrajinske snage svejedno neprestano gađaju to selo.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2017. 23:26
"Нови сукоби у Украјини, у којима је за неколико дана погинуло 34 особе, могли би бити резултат покушаја руског председника Владимира Путина да тестира председника САД Доналда Трампа како би видео да ли ће скренути пажњу на руске акције у тој земљи, што је главни разлог сукоба две светске велесиле, пише британски Економист, а преноси Јутарњи.хр". Е вала, нашао се ко ће коментарисати украјинску кризу, енглески нац-ифаш-исти, који вековима настоје да поробе Русију или јој смање утицај у свету. А све то преноси јутарњи лист из повампирене НДХ, чије су хорде сатрвене под Стаљинградом и Москвом. Док је руски председник Владимир Путин гледао зимске олимпијске игра у Сочију, енглези и њихова крвава наци-фашис-тичка братија из НАТО-пакта, припремали су државни удар и смењивање легално изабраног украјинског председника и рат између Украјине и Русије. На сву срећу успели су да мобилишу 20-30.000 украјинских наци-фаш-иста, а 45 милиона украјинаца остадоше верни руско-украјинским кореновима.
Sreda 15.02.2017. 23:53
Шаховским речником изражено - Руска позиција је чврста као камен. Противник може да режи, галами и псује, али на крају ће морати пружити руку и признати да је изгу-био партију.
Sreda 15.02.2017. 23:53
Консолидовање Украјине је веома скупо и захтева значајне ресурсе. Запад је мислио да од Украјине узме па не треба очекивати да нешто реално да. Русија је једина нада за Украјину али сада са новим правилима игре. Нема више флерта са Западом. Украјина је део руског света и то полако продире до главе и најтврдокорнијих украјинаца. Они који то не схвате добиће "подуку" од својих суграђана која им се неће свидети јер та подука подразумева читав сет алата од којих неки нису нимало наивни.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online