Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 12.01.2017.
19:48
Vestionline, Informer.rs A

Putin ucenjuje Trampa seksi snimcima?!

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp u sredu se, samo devet dana pre inauguracije, ponovo našao na meti svojih oponenata.

Reuters
Britanski obaveštajci tvrde da Kremlj već pet godina ucenjuje Trampa: Vladimir Putin i Donald Tramp

U najprljavijem napadu do sada, za koji se sumnja da ga je orkestrirala Hilari Klinton, budućeg lidera SAD optužuju da je marioneta ruskog predsednika Vladimira Putina, koji Trampa drži u šaci i ucenjuje ga video-snimcima seksa.

Mediji bliski Klintonovoj, poput CNN i sajta "Bazfid", objavili su izveštaj navodnog neimenovanog bivšeg britanskog obaveštajca u kom se navodi da Kremlj već pet godina na brojne načine utiče na Trampa.

U dokumentu, za koji i mediji u SAD priznaju da nije proveren, piše da Putin poseduje kompromitujuće informacije i materijale o Trampu, a među njima je i video navodnih orgija snimljenih u predsedničkom apartmanu moskovskog luksuznog hotela "Ric Karlton".

- Ruske službe iskoristile su Trampove lične opsesije i seksualne perverzije kako bi ga ucenjivale. Tramp je iznajmio apartman u hotelu "Ric Karlton" u kom su prethodno odseli odlazeći američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel tokom njihove službene posete Moskvi. Zbog velike mržnje koju oseća prema paru Obama, Tramp je u sobu doveo brojne prostitutke, nagovorio ih da se skinu pred njim i uriniraju jedna po drugoj na krevetu na kom su spavali Barak i Mišel. Orgije su snimljene tajnim kamerama koje su bile postavljene svuda po hotelu, poznatom po tome što ga kontroliše ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) - navodi se u izveštaju.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nazvao je u sredu totalnom budalaštinom izveštaje da Moskva ima kompromitujuće informacije kojima ucenjuje novog američkog predsednika Donalda Trampa. Peskov je kazao da je očigledno da je skandal namešten kako bi se narušili budući odnosi Moskve i Vašingtona.

- Kremlj nema kompromitujuće informacije o Trampu. Ti navodi su u domenu petparačkih priča, potpuno su lažni i nemaju veze sa realnošću. To je obmana i kompletna glupost sa ciljem da se naruše odnosi dve države. Ali očigledno postoje mnogi koji podržavaju tu laž i odgovara im histerija koja nastaje u medijima - poručio je Peskov.

On je dodao da se ruske službe i Kremlj ne bave skupljanjem kompromitujućih informacija.
- Ruski predsednik Vladimir Putin se ne bavi time. On pokušava da izgradi odnose sa našim stranim partnerima u interesu Rusije, ruskog naroda, a zatim i svetskog mira i stabilnosti - zaključio je Peskov.

U dokumentu se dodaje i da su ruske vlasti Trampu redovno davale brojne poverljive informacije o njegovim političkim protivnicima, uključujući i one o njegovoj rivalki iz Demokratske partije Hilari Klinton.

- Trampov tim odlično je iskoristio te informacije. Ruske vlasti nudile su mu čak i nekoliko veoma unosnih poslova sa nekretninama za Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Rusiji 2018. Međutim, milijarder dosad nije prihvatio nijedan posao - piše u izveštaju.

Prema navodima medija, tajni izveštaj među prvima u Americi dobio je republikanski senator, Trampov protivnik i ljuti neprijatelj Rusije Džon Mekejn. On je navodno došao u posed dokumenta nekoliko meseci pred predsedničke izbore u Americi, koji su održani 8. novembra.

Ubrzo je dokument predao šefu FBI Džejmsu Komiju, koji je sve do sada ćutao o tome. Za izveštaj je šira javnost saznala tek prošle nedelje, a juče su objavljeni i njegovi delovi.

Optužbe za hakovanje

Inače, ovo je samo jedan u nizu napada na Trampa kojim Klintonova i njeni saradnici pokušavaju da ga diskredituju pre nego što zvanično preuzme funkciju predsednika države. Oni pokušavaju konstantno da zasluge za pobedu milijardera i poraz Klintonove na izborima pripišu Putinu.

Ruskog predsednika je odlazeća američka administracija optužila da je tokom predizborne kampanje u SAD lično naredio hakovanje servera Demokratske stranke i objavljivanje mejlova kompromitujućih po Hilari.

Kako Vašington tvrdi, Putinu je bio cilj da na mesto predsednika SAD dođe Tramp, kog lako može da kontroliše. Američke obaveštajne agencije su objavile i izveštaj o tome da je Kremlj hakovao servere demokrata, međutim, u njemu nema nikakvih dokaza o umešanosti Rusije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.01.2017. 23:32
Reci cu samo jedno.... Sektasi ( klintonovi i bushovi) pokusavaju sve da urade da ne izgube moc .. rado bih opsovao ali necu, jer nisu vredni toga , jer su smece, olos, bagra , satanisticko smece , bakterije paraziti koji razaraju ovu divnu planetu ali, kraj im se blizi to je sve sto znam... 230 godina postoje 219 puta su napadali druge bez ikakvog razloga otimajuci im zemlju i resurse.... doslo je vreme za naplatu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online