Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.01.2017.
18:01
N. Jokić - Vesti A

DNK odao i Pink pantere

Posle tri meseca potrage, francuska policija uhapsila je 16 osumnjičenih, od kojih najstariji ima 72 godine, zbog sumnje da su umešani u pljačku američke rijaliti zvezde Kim Kardašijan (36) u Parizu u oktobru prošle godine. Banditi su bili prerušeni u policajce, iz hotelske sobe Kim Kardašijan su odneli nakit vredan devet miliona evra!

Tanjug/AP
Francuska policija uhapsila osumnjičene za pljačku Kim Kardašijan

Policija je ušla u trag bandi zahvaljujući genetskoj analizi nađenih tragova koje su uporedili sa podacima u svojim arhivama. Na taj način su identifikovali jednog od pljačkaša, "poznatog policiji kao gangstera visokog kalibra".

Tog osumnjičenog su nadzirali, a on ih je doveo do ostatka bande i svi su uhapšeni u koordiniranoj akciji izvedenoj u različitim delovima Francuske.

Kim Kardašijan došla je u Pariz 29. septembra prošle godine da bi prisustvovala Nedelji mode, nakon što je prethodno na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju koja je privukla pažnju zbog prstena sa 20-karatnim dijamantom, procenjenog na četiri miliona dolara.

Tri dana kasnije, kako je ispričao dežurni recepcioner u hotelu, grupa policajaca s maskama na licima ušla je oko dva sata posle ponoći u hotel i pitala ga gde je soba "žene repera".

Recepcioneru su pretili pištoljima, a Kim Kardašijan su vezali i zalepili joj usta lepljivom trakom da se ne bi čulo njeno zapomaganje. Tek posle sat vremena ona je uspela da se oslobodi i pozove pomoć, ali su lopovi u međuvremenu već pobegli.

I sama Kim Kardašijan je u najavi za novu sezonu šoua Ukorak sa Kardašijanovima govorila o pljački, a na snimku se vidi kako uplakana opisuje sestrama napad.

- Jedan od njih mi je rekao da će mi pucati u leđa. Čim pomislim na to jako se uznemirim - rekla je Kim.

Ona je rekla i da joj se čini da su napadači bili obični amateri.

- Bili su neodlučni, čak su se i međusobno svađali. Nisu mogli da se dogovore ni da li da uđem u kadu ili ne. Nekoliko puta su mi prislanjali pištolj na glavu i sklanjali ga. Bili su toliko nespretni da im je ispao nakit vredan više od 30.000 dolara - ispričala je Kim Kardašijan za medije.

Uniforme kao kostimi

Kim Kardašijan je posle pljačke za medije ispričala da lopovi uopšte nisu ličili na prave policajce.
- Više je izgledalo kao da su uniforme kupili u radnji za prodaju kostima za Noć veštica - rekla je starleta.

Doduše, francuska policija je odmah konstatovala da pljačkaši nisu bili amateri, već da su se smišljeno ponašali kao šeprtlje kako bi zavarali trag!

- Nakit vredan 33.000 dolara im nije slučajno ispao, već je namerno bačen, budući da su procenili da im to nije znatan gubitak! Tako su prvi put zavarali trag, a drugi put su to učinili tako što su bežali na biciklima dok su ih snimale kamere. Kad su izašli iz područja pokrivenog video-nadzorom, prešli su u kombi - rekli su u policiji.

Angažovala bivše pripadnike CIA

Starletu je ova pljačka toliko uznemirila da je obezbeđenje podigla na predsednički nivo! Mediji su pisali da je angažovala bivše pripadnike CIA i nekadašnje agente tajnih službi i izraleske vojske.
- Dvojica naoružanih telohranitelja ne odvajaju se od nje ni na trenutak, a unajmila je i ljude da čuvaju njen automobil - naveli su mediji.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online