Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 09.01.2017.
10:24
Vestionline, Tanjug A

Odlazi li Hilari u penziju?

"Hilari Klinton se nikada više neće kandidovati ni za jednu državnu funkciju nakon što je pretrpela poraz od Donalda Trampa na predsedničkim izborima u novembru 2016, posle kampanje koja je stvorila dosad najveće podele", rekla je njena saradnica.

Reuters
Tvrde: Hilari Klinton se više neće kandidovati ni za jednu državnu funkciju

- Mislim da će se ona baviti pružanjem pomoći deci i porodicama - rekla je za CNN Nira Tanden, predsednica Centra za američki napredak, koji je povezan sa Demokratskom partijom, prenosi AFP.

Hilari Klinton je, navela je Tanden, na ta pitanja bila fokusirana čitavog života, pa će se time baviti i u narednim godinama.

- Ali, ne očekujem da će se ona ikada više kandidovati za bilo koju državnu funkciju - rekla je Tanden.

Saradnica Hilari Klinton je time reagovala na članak "Njujork tajmsa" u kojem američki list spekuliše o tome da li će se Klintonova kandidovati za gradonačelnicu Njujorka protiv Bila de Blazija, koji je do sada bio na toj funkciji, a koji je bio i šef njenog predizbornog tima.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.01.2017. 21:27
Madam Klinton je prema njenom muzu Bilu tesko bolesna osoba. Ona ima padavicu, ali se to uvek zataska. Ona nije imala nikakve sanse da pobedi Gospodina Trampa. Sve se igralo kao da se problem Klintonovih nezna a bio je svima poznat. To niko nije krio na TV, ali se nije puno pisalo. Na zalost, to su samo neke politicke igre, koje niko ne razume.
Sreda 11.01.2017. 21:27
Abnormalna mrznja prema svemu sto je u vezi da Klintonima odn, Obame rezultirao pogr. Stavove prema USA u Sirbiji!Republikanci brutalno sa svojim kapitalom potiskuju sred.i radnicku klasu a oni za cudo stali na stranu Republikanaca!Klinton je predao vlast Bushu sa +/- u financ. stanju drzave( bez deficita)Bush u toku 8 godine napravio deficita od preko 10 biliona(10.000 miliardi)!0cekivati od ovih miliardera ( parazita) da ce sakom kapom deliti lovu mogu samo nisko obrazovani naivni ljudi nadatia od njih ima i u Srbiji na pretek!
Sreda 11.01.2017. 21:28
Toliki intelekt a ljuti se ko obicna malogradjanka. Nema ona razloga da se ljuti na Trumpa nego na dvojicu prije njega, svoga muza Billa i Obamu. Zasto je, kad je Bill pozelio biti preds. USA, uprla sve snage u njegovoj kampanji pa je zapravo zahvaljujuci njoj on stigao na vrh. pa cak i kad je to postao ona je bila ta koja je drzala nivo, a on je bio obican brljator. Svu njegovu slavu ona je odrzavala. Zatim, vodila je vlastitu kampanju usporedno sa Obamom. A onda je odustala i sve prepustila njemu? Zasto? Zasto nije bila jaka i odlucna i cvrsto stala u odbranu svojih, ponavljam svojih, stavova? A i Obama, sto sad on i Michelle kao bili jako za Hilary? Ma nemoj, sad je bilo kasno, sto joj nisi prepustio to pred 8 godina? Da je pametna pa da ih obojicu otvoreno i javno pozove na razgovor.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online