Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.01.2017.
19:56
Vestionline A

Nastavnik mamio dečake, napijao ih i drogirao, pa silovao sa partnerom

Arik Bebit (40) bio je omiljeni nastavnik, mnogima mentor, pa čak i očinska figura: ali ispostavilo se da je bio zločinac koji je itekako iskoristio svoj položaj ne samo da zadobije poverenje učenika, nego i da ih iskoristi na najužasnije načine.

youtube.com/WCCO - CBS Minnesota
Nastavnik iz pakla: Arik Bebit

Policija Minesote objavila je nova dokumenta koja optužuju Bebita i njegovog supruga Metjua Deja (36) da su seksualno zlostavljali najmanje osam maloletnih dečaka tokom nekoliko godina.

Međutim, zločinački gej par, koji je živeo u Saut Sent Polu, nije doživeo da sedne na optuženičku klupu. U avgustu 2016, ubrzo pošto su otkrili da su pod istragom, pronađeni su mrtvi na jednom ostrvu u državi Vašington.

Sad, četiri meseca kasnije, policija je objavila detalje istrage na 134 stranice sa svim optužbama. Ispostavilo se da su dvojica zlikovaca dečake zlostavljali u svojoj kući, ali i u Bebitovoj porodičnoj vikendici, udaljenoj oko 240 kilometara, u hotelima u Mineapolisu i na farmi Dejovih roditelja u blizini Hejstingsa.

Klupko je počelo da se raspliće kad je polovinom avgusta jedan 16-godišnji dečak s roditeljima prijavio policiji zlostavljanje, a uskoro su se javila još dvojica s istim pričama: nastavnik kog su voleli i njegov partner davali su im da piju alkohol i puše marihuanu, a onda su ih seksualno zlostavljali. Svi dečaci su rekli da misle da im je nešto stavljeno u piće jer su se osećali potpuno nemoćno, kao i da su osećali da ih prisiljavaju na seks ili su bili previše ošamućeni da bi uopšte mogli da pristanu ili da odbiju.

Bebit je ionako osetljive tinejdžere lovio u osetljivim periodima: s jednim se zbižio dok ga je tešio kad su mu se roditelji razvodili, drugom je prišao kad je saznao da dečak želi da promeni pol. Kupovao im je poklone i izvodio ih na večere i izlete, što nikom nije čudno jer bi se odmah sprijateljio s roditeljima svoje žrtve, pa su i oni imali puno poverenje u njega.

Prvi tinejdžer ispričao je da je pošao s Bebitom i Dejom na koncert, ali su ga odveli u hotel, gde su ga napali i silovali. Dečak je policajcima rekao da nije hteo seks s njima, ali da nije znao kako da im kaže ne. Posle nekoliko nedelja, poveli su njega i njegovog najboljeg druga u vikendicu na izlet, a oba dečaka ispričala su da su ih toliko napili da su se onesvestili. Tako su ih drogirali i silovali još nekoliko puta pre nego što se dečak slomio i priznao roditeljima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online