Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 06.01.2017.
09:22
Vestionline A

Bajden Trampu: Donalde, vreme je da odrasteš!

Američki potpredsednik SAD Džo Bajden poručio je novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu da odraste, kritikujući pre svega njegove opaske na račun obaveštajnih službi.

Reuters
Džo Bajden

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Tramp će u petak imati brifing sa obaveštajnim službama o navodima tih službi da se Rusija mešala u američke predsedničke izbore.

- Potpuno je nepromišljeno da predsednik nema poverenja, da nije spreman da sasluša bezbroj službi - od bezbednosnih službi do CIA - kazao je Bajden.

Prema njegovim rečima, ideja da Tramp zna više nego obaveštajne službe je kao reći: "Ja znam više o fizici nego moj profesor. Nisam pročitao knjigu, samo znam da znam više".

- Odrasti, Tramp, vreme je da budeš odrasla osoba, sad si predsednik. Vreme je da uradiš nešto. Pokaži nam šta možeš - dodao je Bajden, koji je Trampa nazvao "dobrim čovekom".

Potpredsednik SAD rekao je i da je pročitao izveštaj obaveštajnih službi ocenivši da taj izveštaj pokazuje detalje o tome da su "Rusi pokušali da utiču i diskredituju američki izborni proces".

On je dodao da je hakovanje bio deo sistemske kampanje kako bi se umanjio uticaj Trampovog protivkandidata - Hilari Klinton, kao i da je hakovanje bilo rasprostranjenije nego što se sumnjalo.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.01.2017. 14:49
Kaze neki Bajden "vreme je da odrastes mali veseljace Trampe" i da slusas sta ti obavestajne sluzbe govore! ..a ne bese to bas tako davno kada te iste obavestajne sluzbe slagase i rekose da u Iraku ima hemijsko oruzje! Ispostavi se da informacija nije tacna i da su ameri bez razloga ubili tolike ljude,unistili im zemlju,uneli nemir u okolne zemlje! Izgleda da su obavestajne sluzbe SAD poluga koju igraci iz senke koriste da bi upravljali americkim predsednicima.. a Bajden govori Trampu da "odraste" i da slusa sta mu "vizionari" poput onih iz malopre pomenutog Iraka govore.. steta sto nema ko da privede Bajdena i njegovu obavestajnu ekipu ka poznaniju prava..
Nedelja 08.01.2017. 14:51
Vidi se čija je škola poraženi demokratski kartel u Srbiji. I oni , kao i ovaj potrošeni političar liberalno demokratskog fašizma, govori pobedniku šta treba da radi ?!? Da su znali šta rade, pobedili bi i nastavili svoju "pametnu" politiku. Dakle, Bajdene deo si sramotne istorije, ostario si i vreme ti je za penziju. Tvoje mišljenje uvažavaju samo pojedinci u Beogradu, izgubljeni u vremenu i prostoru, nesvesni da niti su više važni, niti ikom više trebaju, te tako ne shvataju da za laži o tome kako Srbija nema alternativu za put u EU Titanik, koje ponavljaju, to rade za džabe, jer izvori finansiranja takvih laži više nisu nosioci politike. ni u svojoj državi, pa neće biti ni u Srbiji....!!!
Petak 06.01.2017. 12:25
Nista lepse nego kad Putinovac preko noci postane Trampoljubac ! Ete ti Trampomanije i uzivancije
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online