Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 30.12.2016.
13:47
Tanjug, Vestionline A

Zaharova: Bela kuća gubi razum!

Posle objave Si-En-Ena da su ruske vlasti, kao prvi korak osvete zbog tek uvedenih američkih sankcija za navodno hakovanje, naložile zatvaranje Angloameričke škole u Moskvi, oglasila se portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova poručivši da je to potpuna laž.

Reuters
Marija Zaharova negira da su Rusi u Moskvi zatvorili američku školu da bi osvetili SAD-u

- Američki zvaničnici su anonimno obavestili svoje medije da je Rusija zatvorila Angloameričku školu u Moskvi u znak osvete. To je laž. Bela kuća je, očigledno, potpuno izgubila razum i počela da izmišlja sankcije protiv sopstvene dece - napisala je Zaharova na Fejsbuku, prenosi Tass.

Američki Si-En-En je ranije danas preneo, pozivajući se na neimenovanog zvaničnika SAD, da su ruske vlasti u četvrtak naložile zatvaranje Angloameričke škole u Moskvi, koju pohađaju deca zaposlenih u ambasadama SAD, Britanije i Kanade, kao i centra za rekreaciju američke ambasade Serebrijani Bor kod Moskve. 

U međuvremenu, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da je predložio predsedniku Rusije Vladimiru Putinu da iz te zemlje bude proterano 35 američkih diplomata, kao protivmeru dan nakon što su SAD objavile niz sankcija Moskvi zbog optužbi za hakovanje u cilju mešanja u američke izbore.

AP prenosi, pozivajući se na ruske agencije, da je Putinu predloženo i da američkim diplomatama zabrani korišćenje kuće za odmor na obodu Moskve i skladišta na jugu ruske prestonice.

Američki predsednik Barak Obama je juče naložio proterivanje 35 osumnjičenih ruskih špijuna i uvođenje sankcija dvema ruskim obaveštajnim agencijama zbog navodne umešanosti u hakovanje.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.01.2017. 18:46
Tramp je covek koji ce posrnuti ugled Amerike vratiti na staru slavu.Do kraja 2017.ukinuce sankcije Rusiji , a onda i zajedno sa Rusima unistiti cedo Obame i Hilari a oni ce to moci gledati i plakati.Da obecao je akciju protiv is-isa.Sto se Kine tice bice nekih carki na pocrtku i rata ekonomijama ali to ce se regulisati ubrzo.Sa Trampom svet je u manjoj opasnosti od nukl rata nego sa babom.
Utorak 03.01.2017. 18:49
Gospodin preplanuli je izgu-bio razum....!!!
Utorak 03.01.2017. 18:47
Izgleda da Americi i Rusiji nakon, do poslednjeg trenutka, turbulentnih i naopakih dešavanja predstoji jedan romantični period praštanja zastarelih neprijateljstava i novih drugarskih početaka, sudeći prema predsednicima tih moćnih sila itd.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online