Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 12.12.2016.
13:10
Sputniknews, Vestionline A

Rusija će učiniti sve da Palmira ne ode u ruke terorista

"Rusija će učiniti sve što je u njenoj moći kako Palmira ne bi ponovo otišla u ruke terorista", izjavio je prvi zamenik ministra inostranih poslova Rusije Vladimir Titov.

Reuters
Palmira neće biti u rukama terorista

- Smatramo da je oslobođenje Palmire važan rezultat naših zajedničkih akcija. Naravno da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako teroristi ne bi ponovo vratili kontrolu nad tim regionom - rekao je on.

Sinoć je jedan izvor iz Sirije saopštio da su stanovnici Palmire evakuisani, a da sirijska vojska vodi teške borbe protiv terorističke organizacije ID na periferiji grada.

Takođe, saopšteno je da je preko 4.000 boraca stiglo u Palmiru kako bi učestvovali u akciji okupacije grada. Nešto kasnije je gubernator provincije Homs Talal Baraz saopštio da je evakuisano 80 odsto građana Palmire, dok je neizvesno šta se dešava sa preostalih 20 odsto. 

POVEZANE VESTI

Sreda 14.12.2016. 21:48
Српски комунисти су пре извесног времена дали коментар да су напади терориста на Палмиру и Хомс били сасвим очекивани, јер је много лакше уништавати терористе на отвореном простору пустиње него у градовима где они злоупотребљавају цивилно становништво. У пропагандном смислу сасвим је било за очекивати да ће Запад напасти на Палмиру из два разлога: 1. Да би осоколио терористе са успехом и 2. Узео нафтно поље од легитимних власти Сирије. Међутим, тиме су пажњу света одвукли од Алепа и њихова клеветничак кампања о страдању цивила у Алепу и наводеним зверствима Сиријске армије, како то болесно пишу ус-таше у "Јутарњем листу", је изгубила смисао, тако да је поређење Алепа са Сребреницом од стране уст-аша гротескно и умоболно. Нормално је да су и Русија и Кина и Сирија рачунали са таквим развојем догађаја што ће ускоро постати свима очигледно. Са моралног становишта: Запад хоће да Руси и Сиријска армија уб-ијају терористе и да одговорност за "уб-ијање" падне на њих, али заборављају да су Руси и Сиријаска армија из Палмире извели народ и спасили га од терорисата - зар нису и Срби нешто слично урадили прелазећи преко гудура Албаније. Зато се и зна ко је у овом рату морални победник.........
Sreda 14.12.2016. 21:52
Сад су се наместили на зицер.Палмира је пустињска оаза,душу дало за равнање.Нема где да се бега и сакрије.Повратка нема,осим ако не крену сутра назад.
Sreda 14.12.2016. 21:53
Русија ће учинити све што је у њеној моћи како Палмира не би поново отишла у руке терориста, изјавио је први заменик министра иностраних послова Русије Владимир Титов. „Сматрамо да је ослобођење Палмире важан резултат наших заједничких акција. Наравно да ћемо учинити све што је у нашој моћи како терористи не би поново вратили контролу над тим регионом“, рекао је он. Синоћ је један извор из Сирије саопштио да су становници Палмире евакуисани, а да сиријска војска води тешке борбе против терористичке организације ДАЕШ на периферији града. Такође, саопштено је да је преко 4.000 бораца стигло у Палмиру како би учествовали у акцији окупације града. Нешто касније је губернатор провинције Хомс Талал Бараз саопштио да је евакуисано 80 одсто грађана Палмире, док је неизвесно шта се дешава са преосталих 20 одсто.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online