Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 11.11.2016.
09:48
Tanjug, Vestionline A

Evo šta je papa poručio Trampu

Papa Franja odbio je u petak da iznosi lično mišljenje o novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu rekavši da ga zanima jedino kako izbor političara utiče na siromašne.

Reuters
Moliće se za Trampovo prosvetljenje: Papa Franja

- Ne donosim ocene o ljudima i političarima. Jedino želim da shvatim kave patnje njihovo ponašanje donosi siromašnima i marginalizovanima - rekao je papa u intervjuu za rimski dnevnik "Republika" na pitanje šta misli o milijarderu koji je pobedio na američkim predsedničkim izborima. 

Papa je rekao da ga u ovom trenutku najviše brinu izbeglice i migranti, istakaši da je potrebno "srušiti zidove koji nas dele".

Ranije ove godine, papa je nagovestio da Trampov stav o imigraciji, uključujući njegovo obećanje tokom kampanje da će izgraditi zid na granici između SAD i Meksika kako bi sprečio ulazak nelegalnih imigranata "nije hrišćanski", podseća Rojters.

Portparol pape je kasnije rekao da to nije bio lični napad na Trampa.

On je Trampu juče poželeo svako dobro rekaši da će se moliti za "prosvetljenje" novoizabranog predsednika.

POVEZANE VESTI

Subota 12.11.2016. 22:53
Ма дај, доста кењања тог папе. Па америка му је разрушила католичанство и полако га своди на обичног попа. Остале му само задригле државе Шпанија и још неке Јужно америчке државе и крај. Католичанство се нагло осуло и све је више у расулу, папа нема више ни п од моћи коју је некад имао, државници тзв католичких земља га не зарезују ни под разно, осим мало службено. Такво расуло су доживели и православље и католичанство, јер је извршен удар на религије из Америке. Власт и утицај коју је над обичним људима имало православље и католичанство, прво је нападнуто признавањем равноправности разних секти и манијакалних религија, сотонизма, педе-рства, педофилије, лешофилије и свега другог а само да би сву ту власт и утицај преузели људи типа Серош, Роки Фелер и слични. Осим фанатика Шпаније и Јужне америке, ви немате више ни једну једину државу на свету где се религија очувала као важан део друштвеног живота. Чак ни у Русији, а у Србији још мање, док у Америци постоји само као кусур. Будизам, Браманизам, Хиндуизам, Сунцизам, Ра - ризам, Ђаволизам, Јеховизам и све остале религије, секте и дивљаштва су сведени само на лепе приче. Следећи корак је уништавање религија, јер су довољно ослабиле. Чак се и ислам пољуљао. Ударили на његов фанатични део и нормалан исламац готово са страхом већ, сме да каже да се клања. Смеју фанатисти, али их зато истребљују. И сад овај папа лелемуди а медији га преносе, ко да њега ико више пита за јуначко здравље. И Папа и Кирил и далај Лама и овај наш изгубљеник Патријарх, ту су само још по потреби политичких дивљака из руководства држава. Вратили су их на светску МЕДИЈСКУ сцену, али важност им је вештачка, илити немају више никакве важности. Богаташи су и Бога искористили, уб-ијајући Бога у народима света. За папу нико не би ни знао да медији не спомињу ту креатуру по наређењу. Богаташи кроз њега и његово појављивање, признавање пе-дера и педофила, само спроводе своје планове....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online