Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 09.11.2016.
01:07
Vestionline A

Kako Tramp proverava ženu: Melanija, samo te gledam!

Ako vas zanima kako su glasali Donald Tramp i supruga mu Melanija, to je otprilike izgledalo ovako - republikanski kandidat za predsednika SAD je brzo završio svoj deo posla, a onda je morao da proveri šta mu radi lepša polovina. Kamere su to uhvatile i društvene mreže su odmah bile popljavljene komentarima - negativnim po Trampa naravno, jer sve izveštava CNN, a zna se ko je njihov kandidat... (to vam je odnos, na primer, kao - TV Pink ili Informer i Vučić u Srbiji).

E sad, da li je Melanija posle svega rekla suprugu: Razgovaraćemo kad dođemo (Beloj) kući ili je zaokružila Hilari Klinton i pakosno se nasmejala u sebi... pa to je prilika za neku drugu priču, koja se ne vidi na fotografiji pred vama...

POVEZANE VESTI

Sreda 09.11.2016. 21:42
Nazalost, previse paznje se posvecuje kandidatima umesto procesima u drustvu koje kandidati predstavljaju. Dakle, nije pobedio gradjanin Donald J. Tramp, vec nezadovoljstvo ogromnog dela americkog stanovnistva, i zelja da se stanje u SAD promeni. Pobedilo je ubedjenje vecine da sa dosadasnjom "elitom" iz Vasingtona (pod ovim se podrazumeva politicka vrhuska, administraicija i njihova odluka da bezgranicno sluze 1% najbogatijih), nema buducnosti za 340 miliona Amerikanaca i da im preti ekonomska i socijalna beda, ratovi a moguce i III.Sv. rat. Medjutim, cinom glasanja, nije sve gotovo. Sada pocinju pritisci na izabranog kandidata da odstupi od radikalizma, meki ali i tvrdi (neki Predsednici SAD su i ub-ijeni), sistem osnovan bankarima pre par stotina godina se nece tek tako predati,...Medjutim dosadasnja Globalizacija Demokratije sa liberalnim kapitalizmom, cetvrta industrijska revolucija, digitalna demencija,...Vise ne pruza buducnost vecini ljudstva. Promene, duboke, su nuzne!
Sreda 09.11.2016. 21:41
Ovo je dobra vest za svet. Svet je sigurniji sa Donaldom. Ali kaln Clinton -Blair-Merkel gubi moc.... Kriminalni klan Clinton (u crno su zavili Srbiju, Iraq,Afganistan, Siriju,Jemen, Libiju), su prodali cak i svoj narod, americku radnicku klasu....I izgubili su sa velikom marginalom....
Petak 11.11.2016. 20:43
Klintonova je izgubila.U redu.Da li joj je glas dalo 35, 40 ili 48% Amerikanaca, nije bitno.Jednostavno, nije dobila vlast.Ali zabrinjavajuće je kome su, zapravo, oni koji su za nju glasali, dali svoj glas.Kako navodi Vikiliks, u prepisci između predsednika i menadžera kampanje Džona Podeste i Robija Muka navedeno je da je ona odsečena od realnosti, 35 godina nije vozila automobil i ne može da navede nijedan veliki sporazum koji je zaključila dok je bila državni sekretar SAD.Koliko je opasno što je takva osoba, uopšte, mogla biti predsednik Amerike.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online