Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.10.2016.
13:42
srbijadanas.com A

VIDEO: Zgodna riba masturbirala onlajn sa njim. A onda je usledio pakao!

Jedne noći, mladi Palestinac koji živi u inostranstvu, bio je žrtva internet prevara u kojoj su učestvovale veb kamera i zgodna žena.

pixabay.com
Ne nasedajte na onlajn seks

Ovo je samo jedna od priča o novom uznemirujućem fenomenu: upotreba privatnih ili seksualno eksplicitnih snimaka radi zastrašivanja, ucenjivanja i posramljivanja mladih devojaka i momaka iz konzervativnih društava.

"Bio sam sam kod kuće, i devojka me je dodala za prijatelja na Fejsbuku. Nisam mislio da u time ima ičega čudnog. Bila je vrlo zgodna i uskoro smo počeli da se dopisujemo putem Skajpa. Rekla je da ima 23 godine i da su joj roditelji mrtvi, kao i da živi sa sestrom u libanskom gradu Sidonu.

Rekla mi je da voli seks. Bilo mi je malo čudno, ali i uzbudljivo. U nekom trenutku, pitala me je da li imam veb kameru. Uključio sam je i pitao je da li mogu i ja nju da vidim. Kada je i ona uključila kameru, video sam stvarno zgodnu devojku, za kojom može da se izgubi glava.

Pitala me je da joj pokažem penis

Nastavili smo da četujemo, ali samo porukama, a ne govoreći. Rekla je da se plaši da će je sestra čuti. Rekla mi je da je uzbuđuje to što priča sa mnom. Pomislio sam da je seksualno frustrirana jer živi sa strogom sestrom u konzervativnoj sredini, pa traži avanture onlajn.

Pitala me je da joj pokažem penis, i to sam učinio. Rekao sam da je red na nju, a ona je počela da masturbira na krevetu. Nikad nisam video tako nešto. Bilo je previše dobro da bi bilo istinito.

I ja sam počeo da masturbiram, a ona je uskoro odglumela orgazam. Nastavili smo da četujemo, i pitala me je čime se bavim, te joj rekoh da radim u marketingu u Milanu. O, to znači da si bogat, rekla je. Onda se odjavila jer je, navodno, čula kako joj dolazi sestra.

Pola sata kasnije dobio sam poruku na Fejsbuku: "Slušaj. Ja sam muškarac, i snimio sam video na kojem masturbiraš. Hoćeš da ga vidiš?" Poslao mi je i video. Pet minuta mene kako masturbiram. "Imam listu tvojih prijatelja i rođaka sa Fejsbuka, tu su tvoja mama, sestra, rođaci. Imaš nedelju dana da mi pošalješ 5.000 evra ili ću im poslati video."

Bio sam u šoku. Prva mi je pomisao bila da mu odmah pošaljem pare. Izbrisao sam njega ili nju sa Skajpa, ali odmah sam dobio poruku preko WhatsApp-a. "Ovde sam", pisalo je.

Rekao sam da nemam pare, ali je on odgovorio da imam, budući da imam dobar posao u Evropi. "Ne, to sam slagao da bih impresionirao devojku. Ja sam dostavljač pice", branio sam se. Posle još ubeđivanja, smanjio je iznos na 2.000 evra. Ako mu ne pošaljem, proslediće video članovima moje familije.

Bilo mi je muka kad sam video sebe na Jutjubu

Pokušao sam da se smirim i mislim racionalno. Ako mu pošaljem pare, šta će ga sprečiti da se vrati i traži još? Ali ako pošalje video ljudima koji nisu njegovi prijatelji, otići će u "junk inbox", koji niko ne proverava. Mogu pomisliti i da je virus u pitanju. Nisam znao šta da radim.

Jednog dana mi je poslao poruku: "Okej, postaviću video na Jutjub". Rekao sam mu da postavi i da me nije briga. Zaista je to učinio. Bilo mi je muka kada sam video snimak na sajtu. Prijavio sam video zbog seksualnog sadržaja.

Poslao mi je poruku u kojoj je pretio da će poslati link ka videu mojim rođacima ako ne platim. "Samo napred", rekao sam. "Pošalji." Mogao sam i da mu platim 2.000, pa onda 5.000, i gde bi se to završilo? Ovako, bio je iznerviran. Počeo je da mi šalje uvrede i nove pretnje.

Nastavio sam da prijavljujem video. Svaki put kada bih ga pogledao, gledao sam koliko puta je otvoren. Posle otprilike jedan sat, Jutjub je skinuo video. Mislim da su svi pregledi videa bili moji, osim jednog. To bi mogao da bude on, ili neko od mojih rođaka. Nikada neću znati sa sigurnošću. Možda je neko od mojih rođaka i video snimak i nikada nije rekao. Ponekad pomislim: šta kad bi ga videla moja majka? Skočio bih kroz prozor od sramote.

Pošto je video uklonjen, više nikad nisam bio u kontaktu sa tim čovekom. Mislim da je sve gotovo, ali s vremena na vreme odlazim na Jutjub i proveravam da li je snimak ponovo okačen."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online