Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 11.10.2016.
13:56
Vestionline A

"Apsurdna je priča da je Putin međunarodno izolovan"

Kremlj je saopštio je da su netačni navodi o međunarodnoj izolaciji ruskog predsednika Vladimira Putina čija je poseta Parizu otkazana.

Reuters
Kremlj demantuje navode zapadne propagandne mašinerije

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov je rekao da Putin ima gust raspored sastanaka s međunarodnim partnerima, preneo je Tass.

- Prošle nedelje smo videli izveštaje francuskih medija da ruski predsednik navodno insistira na poseti Francuskoj u pokušaju da izađe iz izolacije. To je apsolutno apsurdno - rekao je Peskov

Povodom otkazivanja posete Francuskoj, Peskov je rekao da je "od početka Putin u razgovorima s (francuskim predsednikom) Fransoa Olandom rekao da želi da pripremi posetu kada odgovara francuskoj strani".


Upitan zašto je sadašnja situacije nije odgovarajuća za posetu, pošto je povećano neslaganje Pariza i Moskve oko rešenja za Siriju, Peskov je rekao da to pitanje treba postaviti Jelisejskoj palati.

Jelisejska palata saopštila je da Putin "želi da odloži" posetu Francuskoj, planiranu za 19. oktobar, zbog neslaganja oko Sirije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 13.10.2016. 21:10
Путин има важнијег посла, мора да буде на отварању почасног српског конзулата у Петрограду ове недеље и боли га уво за Французе!
Četvrtak 13.10.2016. 21:11
Не носе теерористи обавезно браду, нити носе исукане мачете.Такође, не мора се испод бурке крити лице жене терористе.Терористи могу да носе смокинг као Барак Хусеин Обама или да носе сукњу попут Саманте Пауер или Терезе Меј. Могу да носе скупоцена одела са краватама или са машнама. Могу да глуме демократе или да глуме шефове држава или влада. Председник Путин је донео разумну и мудру одлуку. Нема састанка са једним доказаним терористом који је одевен у скупоцено одело са краватом. Руске ВКС се боре против терориста у Сирији и то са огромним успехом. А зато време званични Париз би руском председнику и Русији да дели лекције. Плус што званични Париз подржава тзв.ИД. Не директно ,али, индиректно да. Жалосно данас изгледа Француска. Пре неки дан, не случајно, господин Чуркин је употребио термин "багра". То је био одговор британском амбасадору у СБ који је такође делио лекције Русији. По речима господина Чуркина багру широм планете подржава званични Лондон.Није погрешио господин Чуркин.
Četvrtak 13.10.2016. 21:14
Текст је уопште промашио тему и садржај. Ројтер једноставно лаже. Нема разговора око посете нити је Песков то рекао. Путин је јутрос оладио Француза и рекао дословно "да не иде у Париз, због других обавеза, а кад буде француском председнику згодно, онда нека предложи састанак", а Путин ће да види да ли ће моћи да уклопи у своје термине. И тачно је да је 6. октобра био франуски министар у Москви (лако је проверити) и буквално инсистирао на састанку Путин - Француз. Буквало је досађивао. Да би онда Француз у интервјуу рекао то што је рекао а Руси су (правилно) схватили да Оланд неће уопште да дискутује о Сирији него да свашта каже Путину. Без дискусије. И то је лако проверити, прочитајте дословно интервју Оланда. Са руским председником нико и никада тако неће да говори и Путин га је оладио ко балавца, да би Оланд брже боље рекао како је спреман да разговара са Путином било кад и да постоје друге могућности за комуникацију. Па да га обавестим, неће Руси да разговарају више са Французима.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online