Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 05.12.2015.
10:34
sputniknews.com A

SAD sumnja u dokaze Rusije

Predstavnik Stejt departmenta SAD saopštio je da snimci koje je predstavilo Ministarstvo odbrane Rusije na kojima se vide cisterne sa naftom koju nezakonito eksploatiše Islamska država (Daeš) nisu falsifikati. Ovo saopštenje je moglo biti senzacionalno, da nije stiglo objašnjenje predstavnika resora: američke vlasti nisu sigurne da su cisterne zaista išle u Tursku, a ne u druge regione Sirije.

Tanjug/AP
Nisu Ameri sigurni da je nafta išla ka Turskoj (Foto: Ilustracija)

- Bez sumnje, ove fotografije nisu falsifikati, ali u nekim slučajevima one nisu nove… Nema nikakvih sumnji da su to kolone cisterni pred mestima za utovar (nafte). Zato ih mi i gađamo - rekao je predstavnik Stejt departmenta.

- To je kolona cisterni koje utovaraju naftu, a zatim je prevoze po čitavoj Siriji. Za sada nisam video slike graničnog prelaska cisterni - ne verujem da takva slika postoji - dodao je on.

Podsetimo, 2. decembra Ministarstvo odbrane Rusije predstavilo je satelitske snimke na kojima se vide kolone cisterni koje se nalaze pod kontrolom militanata ID na teritoriji Turske. Na fotografijama se jasno vidi da je konačni cilj nafte sa sirijskih naftnih polja - Turska.

POVEZANE VESTI

Subota 05.12.2015. 12:29
Mora SAD da sumnja u Ruske dokaze kad Turska i Islamska Država sa Al-Kaidom puni USA i Britanske tankere naftom opljačkanom od Sirijskog i Iračkog naroda. Svi "zapadnjaci" znaju da je Erdogan lopov i kriminalac ali štite Erdogana jer kradu zajedno sa njim. To se zove Udruženi Zločinački Poduhvat. Ne mogu više “zapadnjaci” da se održe na bliskom i srednjem istoku jer nemaju više pljačkaški plijen koji može da finansira njihov boravak na bliskom i srednjem istoku. “The End”. Kada USA i posebno Britanci izgube Afganistanska polja maka i profit od droge koji sada imaju, otići će sami sa Kosova i ostaviti Albance nasamo sa Srbima da sami plate račun koji su uz pomoć USA i Britanaca i NATO pakta napravili. Baza “Bond Steell” se održava profitom koji Britanci, NATO i ostali "zapadnjaci" dobijaju od droge iz Afganistana, Turske i Pakistana. NATO svojim avionima iz Afganistana prebacuje u “Bond Stil” drogu, daje je Tačiju, Haradinaju i ostalim narko-dilerima da je oni dalje “transportuju” u EU. Zbog toga su im napravili i “državu” da bi mogli slobodno, bez straha od kazne, da se za račun NATO pakta bave svercom droge, pranjem para, trgovinom ljudima i svim ostalim vrstama kriminala od kojih prvenstveno USA, Britanija i banditski NATO imaju korist. Tim novcem oni finansiraju svoje pljačkaške djelatnosti.
Subota 05.12.2015. 15:55
Ma i ja sumnjam da je admin vesti-online prisebna licnost pa nista.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online