Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 11.10.2015.
12:32
Sputnik A

Vode u bombardovanju: Rusi za dan gađali 55 objekata ID, Amerika samo pet

Predstavnici Ministarstva odbrane Rusije i Pentagona održali su video konferenciju, posvećenu bezbednosti letova tokom akcija u vazdušnom prostoru Sirije. Saopšteno je o napretku na pregovorima i novu konferenciju planiraju da održe u bliskoj budućnosti.

Reuters
Rusi odlučni u nameri da unište džihadiste

Kako je saopštila pres-služba Ministarstva odbrane SAD, 10. oktobra Ratno vazduhoplovstvo koalicije je nanelo na pozicije terorista Islamske države 25 udara, od kojih samo 5 na teritoriji Sirije, a ostale u Iraku. U naletima su učestvovali bombarderi, lovci i dronovi.

U predgrađu Hasakija gađane su jedinice ID, u rejonu Raka transportna sredstva džihadista, u Manbidžu jedinice i objekti. U rejonu Mara je gađana živa sila i transportna sredstva džihadista. Oko Palmire je uništen buldožer, a drugi izbačen iz stroja.

Ministarstvo odbrane Rusije je saopštilo o značajnom intenziviranju akcija Vojno-kosmičkih snaga u Siriji. Izvedeno je 64 naleta na 55 pozicija Islamske države. Glavni ciljevi su bili komandni centri i komunikaciona čvorišta, skladišta oružja, municije, beze i kampovi za obuku terorista u provincijama Raka, Hama, Damask i Alepo. Prema podacima presretanja radio talasa, militantima nedostaje naoružanje, municija i gorivo.

- Deo militanata je demoralisan - saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Ruska vojska je navela da su uništena dva komandna centra, skladišta oružja, 29 kampova i 23 utvrđena punkta.

POVEZANE VESTI

Nedelja 11.10.2015. 12:45
Руси су можда бољи од Американаца у наоружању али у шпијунажи нису. То је рат који су Американци увек добијали. Један од највећих агената и најзаслужнијих странаца у историји Америке је био Слободан Милошевић. Према њему је и Мата Хари апсолутна почетница а жвалави Вучко иако слобин ученик му није ни до колена. Ало бре, за мање од десет година његове владавине Американци довели 50.000 војника и покрили све српске земље војним базама а да им ни једном војнику длака са главе фалила није. Пошто се по директиви Вашингтона претходно сукобио са Русијом, Милошевић је отворио сигуран пут ширењу НАТО на Балкану.
Nedelja 11.10.2015. 13:47
U predgrađu Hasakija gađane su jedinice ID, u rejonu Raka transportna sredstva džihadista, u Manbidžu jedinice i objekti. U rejonu Mara je gađana živa sila i transportna sredstva džihadista. Oko Palmire je uništen buldožer, a drugi izbačen iz stroja................Iz ovog americkog izvjestaja jedino je jasno da su pogodili dva" vrlo opasna" BULDOZERA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online