Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 31.07.2015.
12:12
Vestionline, Mirror.co.uk A

Tinejdžerka koja je ubila bebu i nosila je u torbi: Nisam kriva

Amerikanka Tiona Rodrigez (17)iz Njujorka koja je 2013. uhapšena jer je u ručnoj torbi nosila mrtvu, još krvavu bebu dok je krala u jednoj prodavnici, izjavila je na početku suđenja u četvrtak da nije kriva jer nije znala šta da radi sa mrtvim fetusom.

facebook.com
Samo da bacim ovo go*no, pa idemo na palačinke

Mrtvu bebu u torbi su slučajno otkrili članovi obezbeđenja u prodavnici donjeg veša "Viktorijas sikret", koji su videli da je tinejdžerka ukrala nešto od njihove robe pa su zatražili da je pretresu.

Tužilac Ferari izjavila je na početku suđenja da je Rodrigez “počinila ubistvo svog novorođenog deteta, a zatim ga samo ubacila u torbu s namerom da – po njenim vlastitim rečima "odnesem ovo g…o i iskopam rupu, bacim ga negde, lol, i onda idemo na palačinke”.

Smatra se da je tinejdžerka iz Bruklina zatrudnela početkom 2013. ali se bojala da će se njena porodica ljutiti ako sazna.

Zato je otišla do prijateljice i u njenoj kadi rodila zdravog dečaka. Golim rukama je ubila dečaka i njegovo telo bacila u torbu.

Ali na putu rešavanja tela skrenula je u "Viktorijas sikret" i počela da baca ukradenu robu u istu torbu u kojoj je nosila mrtvog sina.

Tužioci su otkrili da je Rodrigez već dva puta pre toga bila trudna.

Prvi put je zatrudnela kada joj je bilo 14, a porodica je saznala tek kad se porodila u bolnici.

Drugi puta je rodila kada joj je bilo 15. Pretpostavlja se da je rodila bebu kod kuće u kadi.

- Možda je ubila i to dete, možda je bilo mrtvorođenče – ono što znamo je da je slala SMS poruke svom dečku tokom porođaja, sve dok mu nije javila – mrtvo je - rekao je tužilac.

- Zatim su njih dvoje raspravljali SMS-ovima kako da ga se reše. "Zgnječiti ga, da ni ne liči na telo. Spaliti ga"...

Rodrigez nikome nije rekla kada je zatrudnela po treći put, kada joj je bilo 17. Njen advokat tvrdi da su i druga i treća trudnoća rezultirale spontanim pobačajima.

Tvrdio je da je ona “zbunjena mlada devojka koja nije imala pojma šta da radi s mrtvorođenim fetusom”.

Ako bude osuđena, Rodrigezovoj preti kazna od 15 godina zatvora do doživotne robije.

POVEZANE VESTI

Petak 31.07.2015. 13:25
quravu u muški zatvor doživono,da je jeebu cr/nčuge 24h,da joj naprav ceo ragbi tim,bez mogućnosti abortusa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online