Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 13.06.2015.
14:50
Tanjug A

Bil Klinton: Hilari je stena u našoj porodici

Bivši američki predsednik Bil Klinton izjavio je da ima veliko poverenje u njegovu suprugu Hilari, kao i da je ona "stena" u porodici.

Reuters
Kad god mi je bilo teško, pomogla mi je

Osim toga, on je naveo da je Hilari njegov oslonac i da mu je pomogla da prebrodi rizične trenutke u karijeri.

- Kad god sam imao problem, ona je bila stena u našoj porodici - rekao je Klinton u intervjuu za CNN u Denveru, tokom godišnjeg sastanka njegove fondacije "Global inišativ Amerika" (Global Intiative America).

- Gradili smo život na osnovu stvari za koje smo marili, koje smo voleli. Blagosloveni smo ćerkom koja je, rekao bih, vrlo dobra. Veoma smo blagosloveni - rekao je bivši predsednik SAD, govoreći o 40 godina braka sa Hilari, koja se sada kandiduje za predsednicu.

Bil Klinton je sada fokusiran na njegovu filantropsku "Fondaciju Klinton" vrednu dve milijarde, do sada nije imao ulogu u kampanji njegove supruge, ali će se danas pojaviti na prvom većem predizbornom mitingu u Njujorku.

Klinton je opisao kako mu je Hilari pomogla da prebrodi godine "mučenja s nedostatkom vere u sebe" u njegovim kasnim 20-im i da mu perspektive kao novog i tada najmlađeg guvernera Arkanzasa nisu izgledale "naročito sjajno".

- Nije ni trepnula, samo je rekla 'Hej, to će se promeniti. Ja verujem u tebe. Ti si ovo osvojio - rekao je on.

Bil i Hilari Klinton stupili su u brak 1975. godine pošto su se upoznali na Univerzitetu Jejl, a njihov odnos javno je bio na probi nekoliko puta, uključujući postupak opoziva Bila Klintona i njegovu aferu sa pripravnicom u Beloj kući, Monikom Levinski.

- Najteže odluke u životu bile su da ostanem u braku sa Bilom i da se kandidujem za senatora iz Njujorka - navela je Hilari o aferi sa Levinskom u svojoj prvoj knjizi memoara "Moja priča" (Living History).

Bliski prijatelji i saradnici Klintonovih uvek govore o bliskosti tog para, uprkos velikom broju obaveza.

- Razgovaram mnogo sa njim telefonom - rekla je Hilari u maju, kada ju je jedan birač upitao gde joj je suprug.

Bivši predsednik SAD je 2014. rekao da je njihov odnos na određeni način 52-godišnji ugovor.

- Kada je bila izabrana u Senat iz Njujorka, rekao sam joj da je ona meni dala 26 godina, a da ja nameravam da njoj dam 26 godina. Šta god želi da uradi, za mene je to u redu. Ako želi da zna moje mišljenje, reći ću joj ga, ali ona može da donosi odluke koje želi i da mi kaže šta ja treba da radim tim povodom - kazao je tada Bil Klinton.

Intervju sa nekadašnjim američkim predsednikom, za koji se navodi da je "emotivan", biće emitovan u celosti u nedelju na CNN-u u emisiji "Stanje nacije" (State of the Union) Džejka Tapera.

POVEZANE VESTI

Subota 13.06.2015. 15:40
Vi ste stvarno porodica-ona lezzbuša ti nabedjeni švaca.
Subota 13.06.2015. 15:01
Bil "Kurrvin Sin" Klinton: Hilari je kurrva u našoj porodici. Bivši američki predsednik Bil Klinton izjavio je da ima veliko poverenje u njegovu suprugu Hilari, zato sto ona zaradjuje preko prljave piccke porodici.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online