Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 11.04.2015.
19:22
b92.net A

Ovo je dama zadužena za sjaj "kalašnjikova"

Kompanija "Kalašnjikov" izgubila je svog oca Mihaila Kalašnjikova pre dve godine, dugo je posrtala, a onda joj je sjaj vratila Tina Kandelaki.

Instagram/tina_kandelaki
Uspela da od "kalašnjikova" napravo "oružje mira": Tina Kandelaki

Poznato TV lice, aktivan korisnik društvenih mreža sa više miliona "pratilaca" i stručnjak za marketing, Kandelaki (39) dobila je priliku da napravi novu strategiju za proizvođača najpoznatije puške na svetu i od "oružja za teroriste", čuveni AK-47 je "presvukla" u "oružje mira".

Kompanija uspešne žene rođene u Gruziji "Apostol" osmislila je novi logo, novi slogan i potpuno novi marketinški smer u kome bi kompanija trebalo da se kreće.

- Kalašnjikov proizvodi oružje kako bi se očuvao mir širom sveta, kako bi regioni, zemlje i nacije mogle da očuvaju svoj suverenitet, svoje pravo na mirno postojanje, svoje pravo da sami biraju svoju sudbinu - saopštila je kompanija u decembru.

Zapadni mediji su odmah usmerili pažnju ka "Kalašnjikovu", a zatim je mnogima i Kandelaki zapala za oko.

Tako je nedavno časopis "Maksim" objavio tekst o njoj u kome otkriva detalje iz njenog privatnog života i podvlači da "ima tešku ruku, da nema skupoceni manikir pa zna da povuče oroz", kao i da glasno podržava Vladimira Putina i "majčicu Rusiju".

- Kandelaki zna i kako na pravi način da spinuje svoj brend, ali i brend svoje zemlje - navodi se u tekstu.

Citira se i njen post na Instagramu, na kome je uz fotografiju Bredlija Kupera iz filma "Američki snajper" navela da je to "dobro parče propagande".

- Bilo bi dobro kada bi i ruske filmadžije prihvatili takav mentalitet i bez ironije prikazali borbu između dobrih i loših momaka - navela je ona.

U razgovoru za "Maksim" dodala je da je to "stara priča za svakog Amerikanca".

- Kada negde postoji nepravda, američki vojnik ode i zaštiti slabe i nezaštićene. Sada je trenutak u kome mi moramo da viknemo celom svetu da smo spremni da sa svojim brendom zaštitimo svoje, ali i da drugima pružimo mogućnost da zaštite zajedničke vrednosti - kaže ona.

Kako je pisao "Gardijan", u "Kalašnjikovu" su usluge kompanije koju vodi Kandelaki platili četvrt miliona dolara, a sada se nadaju da će u narednim godinama brend vratiti stari sjaj i "postati poznat kao Epl".

POVEZANE VESTI

Subota 11.04.2015. 20:08
Podržava Putina i majčicu Rusiju, i nije gadljiva na američke dolare. Zašto je nisu platili u rubljama kada je toliki patriota?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online