Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 30.01.2015.
08:40
N. Popović - Vesti A

Srbin naručio smrt "kralja kocke"?

Nemačka policija je u Franfurktu na Majni raspisala poternicu za državljaninom Srbije Aleksanderom Davidofim (47), rodom iz Zemuna, zbog sumnje da je naručio ubistvo bivšeg poslovnog partnera Olivera F. (50), kojeg su poslovnim krugovima zvali "kralj kocke"!

Z. Vicelarervić
Uviđaj na mestu zločina

Policija je sigurna da je Olivera F, koji je sa bratom vodio sportsku kladionicu Hepibet, ubio Hrvat Ivan M. (43) po nalogu Aleksandera Davidofa. Osumnjičeni Hrvat već sedi u zatvoru, ali ne zbog ovog zločina. Naime, Ivan M. je uhapšen nedugo posle ubistva Olivera F, ali po poternici zbog pokušaja ubistva u Berlinu, za šta je već osuđen na 4,5 godine zatvora.

Apel policije

Policija moli sve koji mogu da pomognu u lociranju osumnjičenog Aleksandera Davidofa, rođenog 3. maja 1967. godine u Zemunu, da se od ponedeljka do petka u periodu od 7.30 do 17 sati jave na telefon (++49) 069-755-82110.

Neposrednih svedoka zločina u poslovnoj zgradi u Valter Kolb Štrase u frankfurtskom naselju Zaksenhauzen, koji je odigrao 3. januara prošle godine, nije bilo mada se ubistvo dogodilo na početku radnog dana.

Oliver F. je kobnog jutra, kao i obično, došao oko devet sati ujutro na posao, ali se već u hodniku višespratnice sreo s ubicom koji je hladnokrvno u njega ispalio nekoliko hitaca u glavu! Kada je policija stigla na mesto zločina Oliver F. je već ležao mrtav u lokvi krvi.

Policija je posle zločina formirala posebnu grupu pod kodnim imenom "Valter" koja je u proteklih godinu dana istraživala ovo ubistvo i proveravala tragove u Nemačkoj, ali i u inostranstvu. Za to vreme saslušano je više od 350 svedoka. Tražio se motiv ubistva, jer nikome nije bilo jasno zašto je ubijen miran čovek koji nije dolazio u sukob sa zakonom, a pred ubistvo je nameravao i da stupi u brak.

Na kraju se ispostavilo da je motiv ubistva novac! Aleksander Davidof je bio poslovni partner Olivera F, a policija je sigurna da je između njih došlo do svađe oko podele zarade. Osnovano sumnjaju da je Davidof unajmio Ivana M. da počini zločin, a naručiocu ubistva se od tada gubi svaki trag.

POVEZANE VESTI

Petak 30.01.2015. 09:09
Aleksandar Davidof --o neki ujko se krije iza ovog imena , ta promjena idetiteta im mogucava zlo , sami ste krivi !!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online