Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 18.11.2014.
10:15
Beta A

Masovnom ubici (80) dozvoljeno da se oženi u zatvoru

Masovni ubica Čarls Menson (80) dobio je dozvolu da se oženi 26-godišnjom ženom koja ga posećuje u zatvoru, saznaje danas AP.

Žene ga obožavale i sledile dok je bio mlad i ubiojao, a isto tako je i sada

Menson i njegova izabranica Efton Elejn Barton dobili su dozvolu za venčanje od lokalnih vlasti. Barton je napustila svoj dom na srednjem američkom zapadu i preselila se u Korkoran u Kaliforniji u kojem se nalazi zatvor, kako bi bila bliža Mensonu.

U dozvoli se ne precizira datum venčanja i naznačuje da par ima 90 dana da se venča ili da ponovo podnese zahtev za dozvolu.

Barton je pre godinu dana dala intervju za magazin Rolingstoun u kojem je najavila da Menson i ona nameravaju da se venčaju. Menson je tada, međutim, rekao da to nije istina.

Barton, poznata po nadimku "Zvezda", rekla je za AP da voli Mensona i da će se njih dvoje venčati narednog meseca. Ona je opovrgla glasine da on nije zainteresovan za brak.

Menson na suđenju 1970. godine. Lepotica koja ga gleda je Suzan Etkins, njegova rođaka i sledbenica koja je saučestvovala u zločinima
 

Menson je 1972, zajedno sa još četiri člana svoje "duhovne porodice", osuđen na doživotni zatvor posle jednog od najgnusnijih masovnih ubistva u američkoj istoriji, kada su 1969. ubijeni glumica Šeron Tejt, supruga reditelja Romana Polanskog, i još šest osoba.

Šeron Tejt (26) je u trenutku ubistva bila u osmom mesecu trudnoće, i izbodena je nožem dok je molila napadača, i to ženu iz Mensonove bande, da joj ne ubije bebu.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.11.2014. 10:30
Neki ljudi ne zasluzuju da trose kiseonik.
Utorak 18.11.2014. 10:39
Americka Stanija do juce niko nije cuo za nju a sada je na svim kanalima.Naravno gospodja Elejn ovog simpaticnog momka i lepotana uzima iz ljubavi a ne radi publiciteta.Grdne pare ima da sakupi od CNN i drugih koji sada zele informacije iz prve ruke o ljubavi ovog Romea i njegove Julije.Da se udala za nekog postenog coveka niko je ne bi fermao tri posto.
Utorak 18.11.2014. 19:38
Редакцијо, питам се по ко зна који пут да ли имате из САД да објавите било коју вјест иоле вриједну пажње сем оваквих бљувотина....?! Па још и слику овог монструма са "свастиком" на челу? Што је много....много је !!! Он живи и дан данас и ево дочекао старост а прије 45 година он и његова секта на звјерски начин ритуално убише једну младу жену и њену бебу у 8. мјесецу трудноће.....ТРАГЕДИЈА!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online