Nedelja 19. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 08.11.2014.
18:37
Blic A

Jezivo ubistvo dečaka u SAD-u

Par iz Pensilvanije optužen je za možda i jedno od najstrašnijih ubistava koja su se desila na tlu Sjedinjenih Država. Oni su tri dana mučili trogodišnje dete, da bi ga na kraju ubili tiganjem.

Skot Mekmilan je ubijen na najbrutalniji način

Džilijan Tajt (31) i njen partner Geri Li Felenbaum (23), u četvrtak su ubili trogodišnjeg Skota Mekmilana, Džilijaninog sina, i brutalno pretukli njegovog starijeg brata.

Oni su nedužnog dečaka obesili za noge, skinuli ga, smejali mu se, prvo ga bičevali, a zatim tukli tiganjem sve dok nesrećno dete nije preminulo.

Tužilac Tomas Hogan nije krio svoju užasnutost ovim brutalnim zločinom, nazvavši ga "američkom horor pričom."

- Ovo je neopisiv čin bolesne izopačenosti - bile su reči tužioca, koji je sa nevericom komentarisao ovaj slučaj.

Bolesni par upoznao se radeći u trgovinskom lancu "Volmart", a od prošlog meseca žive zajedno. Još čudnija situacija je da su u istoj kući, pored njih dvoje, malog Skota i njegovog šestogodišnjeg brata živeli i Felenbaumova vanbračna supruga i njihova 11-mesečna ćerka. Njih šestoro živelo je u prikolici u Kotsvilu, oko 50 kilometara od Filadelfije.

Tužilac je naveo da su prebijali malog Skota mesecima, ali da su nasilje u poslednja tri dana do te mere eskaliralo da je dovelo do smrti nedužnog dečaka.

Dečak je preživljavao razna mučenja, udaran je oštrim predmetima, vezivan lepljivom trakom za stolicu, šamaran, da bi ga na kraju izopačeni par obesio sa noge, i dok je dete visilo sa plafona, oni su ga udarali tiganjem iz sve snage.

Zlo koje karakteriše ovo dvoje ubica dodatno je izraženo time što je Skotov brat ispričao da su se smejali i uživali dok su mučki prebijali dečaka. Kada su ga ubili, najnormalnije su otišli u šoping.

Felenbaumova vanbračna supruga, Amver (21), optužena je za nepomaganje nedužnom detetu.

Inspektori nisu pronašli tragove alkohola ili narkotika kod dvoje zločinaca, što je tužilac prokomentarisao kao "još veći dokaz da su njih dvoje oličenje čistog zla."

Subota 08.11.2014. 18:59
Ovakve izopacenosti su starije i od pre nastanka americkih filmova itd. Slicne "ideje" im nisu tek danas pale na "pamet"...masovna pojava degenerisanog "uma".
Subota 08.11.2014. 18:42
Sviđaju mi se američki zakoni za ovakve monstrume.ubace ih među najveće ubice, dok čekaju smrtnu kaznu.u međuvremenu, su već mrtvi.
Subota 08.11.2014. 19:07
- Ovo je neopisiv čin bolesne izopačenosti - bile su reči tužioca, Mi to govorimo na ovom portalu i cela srbija to zna da je ZAPADNO DRUSTVO U BESKONACNOJ MORALNOJ KRIZI I DA JE PROPAST ZAGARANTOVANA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online