Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 26.10.2014.
20:38
Mondo A

Plejboj zaražen sidom spavao sa 40 žena, pa umro

Oko 40 devojaka iz rumunskog grada Segarča nestrpljivo čekaju rezultate testa na HIV, nakon što su na sahrani lokalnog pleboja Daniela Sekua (24) saznale da je bolovao od side.

Veliki broj žena u Rumuniji u strahu da su zaražene AIDS-om

Sahrana Daniela Sekua, koga su zbog brojnih afera zvali Romeo, pretvorila se u besno prepucavanje ožalošćenih kada je saopšteno da je bio zaražen virusom side.

Mlade Rumunke koje su došle na ispraćaj svog ljubavnika najpre su zavrištale, a zatim na groblju napale članove njegove porodice, da bi potom pohrlile da se testiraju na smrtonosni virus.

U lokalnu bolnicu prijavilo se ukupno 40 žena, koje su dale krv, a dosad je potvrđeno da su dve među njima HIV pozitivne.

Ovaj bizarni slučaj digao je veliku prašinu u Rumuniji, jer se saznalo i da je njegov doktor pokušavao da obelodani Danielovu bolest nakon što je i njegova ćerka spavala s njim, ali mu je majka dečaka zapretila tužbom ako ne bude poštovao zakon o poverljivosti između lekara i pacijenta.

Prema rumunskom zakonu, osoba koja ima sidu, a prenosi virus, može da bude kažnjena zatvorom u trajanju od pet do čak 15 godina zbog toga što druge ljude izlaže smrtnoj opasnosti.

Međutim, u propisu je naglašeno i to da inficirana osoba nije u obavezi da svom seksualnom partneru otvoreno kaže da je obolela, ali je dužna da upražnjava zaštićen odnos. S obzirom na to da nikakva istraga ne može da se sprovede nad osobom koja je preminula, sada su meta istražitelja njegovi majka i otac.

Reagovao je i gradonačelnik Nikola Popa, koji je optužio dečakovu majku za užasnu situaciju u kojoj se mnogi nalaze, prenosi "Alo".

Nedelja 26.10.2014. 22:46
"....Oko 40 devojaka....nestrpljivo čekaju rezultate testa na HIV....nakon što su na sahrani lokalnog pleboja Daniela Sekua (24) saznale da je bolovao od side....." "... jer se saznalo i da je njegov doktor pokušavao da obelodani Danielovu bolest nakon što je i njegova ćerka spavala s njim, ali mu je majka dečaka zapretila tužbom...." "...Reagovao je i gradonačelnik Nikola Popa, koji je optužio dečakovu majku..." ДЕЧАК ОД (24)....И СЛОВИМА ДВАДЕСЕТ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ...??? По вама који уређујете овај портал ОД КОЛИКО ГОДИНА СЕ ПОСТАЈЕ МЛАДИЋ? 40......50.....60......???
Nedelja 26.10.2014. 20:49
40 mindzi sunac ti jebem nije mala stvar koliko od njih je udato ili imaju jos nekog decka u rezervi osim tog preminulog romea kako ga zovu .................
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online