Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 15.10.2014.
09:14
Srna A

Sukob Srba i Albanaca u Beču

U Beču je, posle prekida fudbalske utakmice u Beogradu između reprezentacija Srbije i Albanije, došlo do incidenata među navijačima dve selekcije, a austrijska policija sprečila je veće sukobe.

Osim što su divljali u više gradova na Kosovu, Albanci su izazvali incident i u Beču, kada su napali lokale čiji su vlasnici i gosti Srbi
 

Na dan odigravanja meča njihove i srpske reprezentacije grupa Albanaca okupila se u 16. bečkom okrugu u kojem se nalazi više ugostiteljskih lokala čiji su vlasnici i gosti Srbi i gađala jedan od tih objekata flašama i pirotehničkim sredstvima, preneli su beogradski mediji.

Policija je uspela da razbije i otera sa tog mesta tu grupu, ali je potom došlo do okupljanja oko 200 Srba, koji su pokušali da se sukobe sa Albancima.

Pročitajte još:

Albanska provokacija usred Beograda: Zastava na stadionu Partizana

* Utakmica je prekinuta posle tuče na terenu zbog zastave "velike Albanije"

* Brat albanskog premijera upravljao letelicom! Uhapšen, pa pušten "posle pregovora"

* Ovo je prljavi albanski provakator, Sorošev saradnik!

* Vučiću, tugo premijerska, spasi Srbiju

* Kako su Hrvati pisali o prekidu?

Veliko prisustvo policije, koja je zatvorila sve prilaze do centralne ulice u tom kvartu, do posle ponoći kada su se obe grupe razišle, sprečilo je sukobe Srba i Albanaca, koji su oštetili brojna vozila, među kojima i policijska.

U akciji sprečavanja sukoba policija je u pomoć pozvala i svoje specijalne jedinice.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.10.2014. 09:35
Vučiću pederu izdao si srbiju
Sreda 15.10.2014. 09:27
aha , u Becu ste popusili od policije ...gnjide smrdljive .....
Sreda 15.10.2014. 10:12
ma ceo ovaj svet je jedna velika WC solja gde uglavnom govna plivaju..nazalost mi vucemo na ledjima pecat ubica, koljaca, divljaka jos od medijsko-propagadnog rata koji smo izgubili-jer ga nismo ni vodili tokom 90- tih godina, drugo nismo bas podobni za saradnju sa zapadnjacima jer ne pristajemo na podle stvari samo zarad love...ne odgovara im ni nasa religija, ai ne zaboravljaju ni kako smo se uvek tokom istorije suprotstavljali i borili za svoja parva i opstanak po svaku cenu,ali da ne ulazimo u to...elem htedoh reci, treba da se zvizne jedna atomka na ceo svet i da sve nestane...jer je sve laz i prevara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online