Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 10.10.2014.
17:57
zena.blic.rs A

Da li je ona i dalje jedna od najomraženijih mama u Americi?

Brenda Slebi je pre sedam godina gopstovala kod Opre Vinfri, i tada je ispričala strašnu istinu o tome kako je njena ćerka umrla zbog strašne greške koju je napravila. Ona je tada za sebe rekla da je najomraženija majka u Americi, a sada je ponovo gostovala kod poznate voditeljke i potvrdila da nakon gubitka deteta život više nikada ne može da bude normalan.

Pre sedam godina napravila je kobnu grešku zbog koje će ispaštati ceo život: Brendi Slebi život više nikada ne može biti isti
 

Brenda i njen suprug Geri imalu su dve ćerke, a mlađa Sesilija je imala dve godine kada je došlo to tragedije. Tog kobnog 23. avgusta 2007. godine, Geri nije mogao najmlađu devojčicu da odvede kod dadilje, pa je zamolio Brendu da to uradi. Ona je tada radila kao zamenik direktora i jedva je uspevala da žonglira između posla i porodice, a tog jutra se pokazalo da nije trebalo ni da pokušava.

Brenda je povela ćerkicu sa sobom kada je krenula na posao, ali pošto je bilo prerano za njenu dadilju, odlučila je da usput obavi neke obaveze. Svratila je u pekaru i kupila krofne za svoje kolege, i uputila se kao školi u kojoj je radila. U međuvremenu je zaboravila na malu Sesiliju na zadnjem sedištu kola.

Kada je stigla u školu, izašla je iz kola, izvadila stvari, i uputila se ka zbornici, ostavivši pritom Sesl samu u zatvorenim kolima, u sred vrelog letnjeg dana. To je bio prvi dan u školi, i ona nije znala gde joj je glava od obaveza, tako da je tek mnogo sati kasnije shvatila da joj je ćerka sama u kolima.

- Sedela sam u kancelariji i jedna dobra učiteljica, moja prijateljica, je krenula kući. Prošla je pored kojih kola, i dotrčala je do moje kancelarije i rekla mi "Brenda, beba ti je u kolima".... Otrčala sam što sam brže mogla do kola. Znala sam šta ću naći. Otvorila sam vrata od kola i sećam se da sam čula glasove oko mene, čula sam ljude kako vrište.

Povukla sam je tako jako da sam povukla i njeno sedište. Uzela sam je i znala sam da je mrtva. Čim sam je uzela, znala sam - ispričala je Brenda Opri pre sedam godina.

Sesilija je umrla od toplotnog udara nakon što je u kolima provela skoro osam sati. Danas, nejna mama više nije sa Gregom, a jedini razlog za život pronalazi u starijoj ćerkici, Alison.

- Ona je razlog zašto ustajem svakog dana. Ona je razlog što sam uradila sve što sam uradila u prethodnih sedam godina. Život mi je danas mnogo drugačiji od onoga od pre sedam godina. Više ne mislim da sam najomraženija mama u Americi, ali uvek u pozadini uma imam tu misao da sam ja dozvolila da se to dogodi Sesiliji. Zato sumnjam u mnogo toga što radim kao mama. Jako je teško - kaže Brenda.

POVEZANE VESTI

Petak 10.10.2014. 19:18
Koliko malouman treba da budes da zaboravis dete osam sati u kolima... Meni ova prica deluje smesno...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online