Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 12.09.2014.
17:04
dnevno.rs A

Britanske džihadistkinje otimaju žene i vode u bordele

Oko 3.000 žena iz Iraka primorane su da pružaju seksualne usluge u bordelima koje vode džihidistkinje iz Britanije.

Oko 3.000 žena iz Iraka primorane su da pružaju seksualne usluge u bordelima koje vode džihidistkinje iz Britanije (Foto: Ilustracija)
 

Devojke i žene iz Iraka zarobljene su od strane plemena Jazidi, dok Islamske države nastavljaju svoju vladavinu terora širom regiona, prenosi Dejli mejl.


Brigada Al-Kansa, koju čine samo žene, terorišu druge žene koje se ne ponašaju u skladu sa šerijatskim zakonom, a otvorile su i bordele za pružanje usluga vojnicima.


Al-Kansa koristi varvarske interpretacije islamske vere kako bi opravdale svoja ponašanja.


– Veruju da militansti mogu da iskoriste ove žene kako žele, jer su nemuslimanke – rekao je izvor za Miror.


Al-Kansa je militantna grupa sastavljena samo od žena koja deluje u sirijskom gradu Raka, a glavna ličnost je Aksa Mahmud, 20, iz Glazgova, koja je iz zemlje pobegla prošle godine.


Identifikovane su još tri Britanke koju su se pridružile radikalnoj grupi, a oko 60 žena iz Britanije je pobeglo u Siriju i pridružilo se džihadu. Većina tih žena ima između 18 i 24 godine.


Veruje se da su dvojica muškaraca koje su džihadisti zarobili, pogubljeni u pustinji u blizini grada Raka, zbog čega su ove žene mogle da znaju i ko ih je ubio. Takođe se veruje i da se one kreću u istim krugovima kao i ubice Britanaca.


I dalje je nepoznat identitet dželata Islamske države, koji je poznat kao "džihadista Džon", nakon što su prošle nedelje odbačene sumnje da je u pitanju bivši reper iz Londona.


Mediji su preneli i kako raste broj mladih žena koje su napustile svoje porodice u Engleskoj da bi se pridružile džihadistima u Siriji.


Među njima su i bliznakinje Salma i Zahra Halane (16), kao i majka Kadija Dare (22), koja je udata za džihadistu u Švedskoj.


Među njima je i Sali Džons (45) iz Kenta, koja je na internetu napisala da želi da poseče Hrišćane "tupim nožem".

POVEZANE VESTI

Petak 12.09.2014. 17:42
Englezi vole zeleno crnu boju. Koljaci na delu. Ajkde Skoti odvajajte se na vreme.
Petak 12.09.2014. 19:47
Znaci demokratske Britanske vlasti sve ovo znaju i dopustaju. I treba da se raspadnete na komade.
Petak 12.09.2014. 21:30
Nista nije slucajno. U Britaniji su belci, pa jos uz to hriscani najobespravljenija kategorija. Skorasnji primer: U Milton Kinsu (Milton Keyns), u trznom centru, pokusala je crnkinja da otme torbu starijoj beloj gospodji. Zena se opirala i nastala je guzva. Dosla je policija. I cim su policajci dosli, crnkinja je pocela da se zali kako je ta starija gospodja vredjala po rasnoj osnovi. I policajci krenuli da hapse staru gospodju. Srecom (po nju), sve se desilo u pretezno belom kraju, gde je bilo dovoljno ljudi da posvedoci sta se zaista dogodilo. Bez toga, gospodja bi zaglavila par meseci u zatvor. U nekom juznom kraju Londona, ne bi bila te srece.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online