Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 27.08.2014.
03:37
Vesti A

Otac ugušio kćerke

Otac devojčica starih tri i četiri godine, lepo ih je obukao u odeću sa nacrtanim cvećem, obuo im nove cipele, onda ih snimao kako plešu, da bi ih nešto kasnije ugušio jastucima.

tragično nastradale Savana i Indijana
 



- Obavljeno je. Pobio sam ih - kazao je Čarls Ejmon Mihajo (36) policajcima koji su se tog tragičnog 20. aprila ove godine pojavili na imanju u melburnskoj Votsoniji, gde stanuje baka dveju devojčica, Savane i Indijane.


Deca su nađena mrtva u sporednoj kući iza bakine. Otac Čarls, poreklom iz Tanzanije, u vreme ubistva nije više živeo s majkom devojčica.


Prošle nedelje, Mihajo se pojavio pred Sudom za prekršaje u Melburnu, putem video-linka iz gradskog zatvora za posmatranje. Formalno je priznao krivicu za ubistva.

Očajna majka

Posle smrti devojčica, očajna majka dala je bolno saopštenje u kome je navela da će joj devojčice "zauvek nedostajati, biti voljene i nikad zaboravljene".
- Očajni smo zbog gubitka Savane i Indijane - navela je ona u aprilu.
Majka nije bila u sudnici kad je Mihajo izveden. On je zadržan u zatvoru i očekuje se da će mu sudski pretres biti zakazan idućeg meseca.


Dan pre zločina, Mihajo je poslao SMS poruku majci devojčica, tražeći od nje da svoju decu vidi "poslednji put". Dao im je nove haljinice i bele cipelice, navodi se u sudskom dokumentu. Onda ih je ukrasio kao "cvetne devojčice" i kazao im da se pokažu svojoj mami, koja je bila u glavnoj kući.


- Idite unutra i pokazaćemo vam mamu za deset minuta - rekao je otac.


Onda je snimao devojčice kako plešu i pevaju, pa ih zatim odveo u spavaću sobu i ugušio. Pre nego što je mrtvu nesrećnu decu okupao i ponovo obukao, nazvao je policiju. Kad su policajci stigli, doviknuo im je iz kuće: "Samo minut, molim", dok je nastavljao da oblači svoje mrtve kćerke.


Policiji je odmah priznao šta je uradio. Decu nije bilo moguće vratiti u život.


- Optuženi je izjavio da shvata da je pogrešno ono što je učinio, ali da za svoj postupak preuzima punu odgovornost - navedeno je za sud. - Optuženi nije dao razlog za ubistvo svoje dece.

Sreda 27.08.2014. 03:51
budak i u čelo
Četvrtak 28.08.2014. 13:55
Дакле, заиста је наступило задње вријеме !!! Ми двоножна стока ( извињавам се 4-ножној !) се претварамо у крволочне звјери да нам нема премца !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online