Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 19.08.2014.
13:47
Srna A

Posmatrači: Rusko oružje nije došlo do prorusa

Specijalna posmatračka misija OEBS-a, koja radi na ukrajinsko-ruskoj granici nije primetila da je bilo koja vrsta naoružanja prešla liniju razgraničenja između ove dve zemlje, izjavio je u utorak portparol OEBS-a Pol Pikar.

Ništa nismo videli, ništa nismo čuli: Posmatrači OEBS-a
 

"Nismo primetili nijednu vrstu naoružanja. Bilo je postavljeno pitanje da li smo primetili da vojna vozila prelaze granicu. Na dva granična prelaza nije primećeno nijedno vojno vozilo", istakao je Pikar.

Ukrajinski predsednik Petro Porošenko tvrdio je da je ukrajinska vojska uništila rusku vojnu opremu, koja je, navodno, tokom noći prebačena u Ukrajinu. Porošenkovo saopštenje objavljeno je neposredno pošto je više stranih novinskih agencija javilo da je primećen konvoj ruskih vojnih vozila kako ulazi u Ukrajinu preko graničnog prelaza Izvarino.

Rusko Ministarstvo odbrane odbacilo je optužbe, nazivajući ih "fantazijom" koja nije vredna pomena. Ruska granična služba, takođe je saopštila da izveštaji o prelasku vojnih vozila nisu zasnovani na realnosti ističući da pograničnim regionom patroliraju vojna vozila, ali samo sa ruske strane granice.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov istakao je da Moskva podržava ideju da posmatračka misija OEBS-a dobije bespilotne letelice radi lakše kontrole granice.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.08.2014. 14:00
I ko sad ovde laze? Naravno, Porosenko, Turcinov Jacenjuk i ostala Ukrofasisticka hunta,belosvetski lazovi zapadni novinari i ostala bratija. Istina ume da zakasni,ali uvek izadje na svetlo dana.
Utorak 19.08.2014. 16:34
...obrisali stihove o Srbima koji su izginuli na Ceru. Koga je KIKIANA uvredio ako je citirao tudje stihove koje je napisao Miloje Popovic. Sta tu nije jasno, kako mozete da brisete CITATE, ko to ima pravo Ja vas pozdravljam i po ko zna koji put vam kazem: NISTE U PRAVU za NOVOROSIA i KIKIANA. Ja cu citirati Vladiku Rada: "KOME ZAKON LEZI U TOPUZU, TRAGOVI MU SMRDE NECOVJESTVOM".
Utorak 19.08.2014. 16:25
Postovana redakcijo Vesti. Vi i trebate imati pravo da izbrisete pojedine komentare, ali bi bilo korektno da nas obavestite zbog cega se neki komentar brise. Slazem se da na portalu ima veoma ruznih reci, lazi, obmana,svakakvih baljezgarija, psovki, vredjanja...ali je vasa duznost da kad nekog obrisete, da mu ovako putem komentara kazete zasto ste ga obrisali. Ako postujemo mi vas, postujte i vi nas. Pre nekoliko dana obrisali ste NOVOROSIA. Pisao sam vam da ste pogresili, da covek nikoga nije uvredio (stigao sam da procitam njegove komentare koji su bili upuceni meni, pre nego sto ste ih obrisali), i sad vam kazem da niste u pravu. Isto tako vam kazem da niste u pravu sto ste KIKIANA...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online