Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 06.06.2014.
12:03
N. JOKIĆ A

Švajcarski kantoni drhte od Bokija!

Švajcarski mediji prenose ovih dana reči sa muzičkog klipa nemačke kriminalne i rep grupe "Junajted tribjuns" čiji su članovi mladići poreklom iz bivše Juge, a šef im je Bosanac - Almir Ćulum zvani Boki: "Dva puta promisli pre nego što sa nama nešto kažeš... Moć hoćemo... Inšala, neka svaki kanton postane naš ogranak..." Iza pevača su momci sa naduvanim mišićima, čeličnog pogleda, obrijane glave i - striptizete...

Almir Ćulum Boki: Vođa "Junajted tribjunsa"
 

Šta sve ovo znači? Švajcarski listovi "Zontag cajtung" i "L tan" tumače da je reč o "osvajačkim ciljevima" grupe "Junajted tribjuns" koja je održala svoje prvo okupljanje u Švajcarskoj početkom marta u mestu Vil u Sen Galu. Organizacija je, po navodima "Zontag cajtunga", otvorila zatim ogranke u kantonima Cirih, Bazel, Sen Gal i Arau.


Prema svemu sudeći švajcarska policija je na Jutjubu pažljivo odslušala muzički klip "Junajted tribjunsa". Mediji prenose policijske podatke da je grupu 2004. godine u Bad Virtenbergu u Nemačkoj osnovao bivši bokser iz Bosne Almir Ćulum, zvani Boki, i da su njeni članovi uglavnom izbacivači iz noćnih klubova, ljubitelji bodi-bildinga i borilačkih veština.

Pomirenje u Bosni

Pomirenje bandi u Sanskom Mostu
 

Nemački list "Bild" objavio je fotografiju koja je bila iznenađujuća za javnost u toj zemlji, a prikazala je, kako stoji u "Bildu", trenutak pomirenja članova dve suprotstavljene motociklističke bande, "Anđela pakla" i "Junajted tribjunsa".
Fotografija je nastala u jednom noćnom klubu u Bosni, pretpostavlja se u Sanskom Mostu.

Pokušavajući da svojim čitaocima pruže neke detalje o grupi "Junajted tribjuns", koja navodno namerava da otvori filijale u Švajcarskoj, "Zontag cajtung" je potražio mišljenje nemačke policije.


- Slični su Anđelima pakla, ali bez motora - rekao je novinarima Ulrih Hafner, portparol nemačke policije iz Bad Virtenberga. "Junajted tribjuns" sami za sebe kažu da su "bratstvo". Njihov je slogan: "Neka nas Bog sačuva od naših prijatelja, sa neprijateljima ćemo se sami obračunati."


Za nemačku policiju reč je bez ikakve sumnje o kriminalnoj grupi. Njen šef Almir Ćulum, poznat po nasilju i "ljubavi prema ferariju", upravljao je sa više javnih kuća u Filingen-Šveningenu dok ga nemačke vlasti 2009. godine nisu proterale u Bosnu. "Zontag cajtung" navodi da je za Ćulumom raspisana međunarodna poternica i da on danas izgleda živi u Sanskom Mostu u BiH.


- Pripadnici grupe aktivno se bave trgovinom ljudima, drogom i oružjem. Ne priznaju ničiju vlast i nemaju nikakve političke zahteve. Zanimaju ih samo novac i moć - kaže Ulrih Hefner.

Policija je budna

Švajcarska policija redovno prati aktivnosti gangova motorista i sličnih grupa među kojima i "Junajted tribjunsa". "Zontag cajtung" prenosi saznanja federalne švajcarske policije da su sve aktivnije grupe koje dolaze sa juga Nemačke.

 

Pripadnici gangova najčešće su švajcarski državljani, ali su "u porastu državljani država sa Balkana i iz Turske". Švajcarska federalna policija ocenjuje da ove organizacije i njihovi međusobni obračuni predstavljaju pravi "rezervoar nasilja".

Petak 06.06.2014. 13:16
ХАХАХАХХА КАД НИСАМ ЦРКО ОД СМЕХА !! Тај "босаааанац" није он никакав бос он само може да машта о томе, лик је обичан наркоман и нарко дилер, а те "мишиће" није створио трудом већ хемикалијама, јбг много је гледао филм "РАНЕ" то је обичан пропалитет и ништа више и то причам јер знам ! Швајцаску држе шиптари што се тиче наркотика а Срби што се тиче обезбеђења клубова !
Petak 06.06.2014. 14:08
Nema sta, opasni neki momcici, hahahahahahahaha upiskih se od smeha. :)
Petak 06.06.2014. 14:24
Mangupcici koji su dosli bez vize lagali da ima krize-prvo mama na socijali caca tesko do papira proveo mnogo vremena kod bosnjackih vampira-rat se zavrsi mali sin ide pjevat varat i na kraju svoje telo prodat-vise po ceo dan na ulici prodaju skank da bi prezivjeli.........Al onda jedne mracne noci prodje audi a8....spustise se stakla sjaje crvene oci-duga cev.......bosnjaku pade paket.......mrtav hladan pade na beton ko neki obicni kurton........nije ni primetijo smaknula ga SRBSKA MAFIJA.........http://www.youtube.com/watch?v=-fiBEpsqlD4 Kakav crni boshhnjjacccki reeep uuuuuuu neshto smrdi......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online