Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 04.06.2014.
06:37
Vesti A

Zbog "lošeg" saveta izbo srpsku proročicu

Jedna od najpoznatijih vračara u Nemačkoj Zagorka Jovanović (68) teško je povređena i lekari se bore za njen život, pošto je nekoliko puta ubo nožem muškarac koji nije bio zadovoljan njenim "savetom".

Esmeralda i nezadovoljna mušterija Metin
 

Ova proročica iz Diseldorfa, koja se predstavljala kao Esmeralda aus Bilk, ranjena je kada je izbo nožem Metin Kolkilic (43), državljanin Turske, ispred njenog stana u ovom gradu, pošto je savetovala njegovu ljubavnicu da ga ostavi.


Kako je saopštila policija iz Diseldorfa, a prenose nemački mediji, Kolkilic je započeo vezu sa ženom iz Diseldorfa, pošto je ona napustila prethodnog ljubavnika. Znajući da je ona sujeverna, bivši partner je nagovorio da poseti Esmeraldu. Kada je otišla kod nje, Esmeralda joj je savetovala da se pomiri sa bivšim partnerom, ako želi da bude sretna u budućnosti. Ona je to i učinila, napustila Kolkilica i vratila se staroj ljubavi.


Tada započinje rasplet kao u sapunskim serijama. Kolkilic je čuo za savet Jovanovićeve njegovoj ljubavnici i pobesneo kada je čuo da ga napušta zbog saveta vračare. Otišao je do Esmeraldinog stana, a kada mu je otvorila vrata, počeo da je ubada nožem. Posle toga je pobegao u nepoznatom pravcu.
 

Suprug vračare je čuo vrisak koji dolazi iz hodnika i dotrčao. Kako je kasnije izjavio policajcima, zatekao je suprugu kako leži na podu u lokvi krvi, a napadač je već bio pobegao. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, a lekari su mu rekli kako je proročica ostala živa samo zahvaljujući njihovoj brzoj reakciji.


Policija je odmah započela istragu pokušaja ubistva i ubrzo došla do Kolkilica. Tada je počeo da se sastavlja mozaik zločina koji je zaprepastio nemačku javnost. Ubrzo po identifikaciji napadača, policija je izdala poternicu za njim. Međutim, on je i dalje u bekstvu, a policija intenzivno traga za njim. Prva pretpostavka je kako je odmah po napadu na Jovanovićevu pobegao nazad u Tursku, ali se proveravaju sve adrese na kojima bi mogao da se krije.

Gradonačelniku rešavala ljubavne probleme

Jovanovićeva ili Esmeralda aus Bilk bila je vrlo poznata u Diseldorfu. Savetovala je mnoge važne klijente, a među nekima od njih je i Joakim Ervin, gradonačelnik ovog grada. Ona se oglašavala preko medija i svog internet sajta, a tamo je naglašavala kako koristi duhovni svet kako bi razrešila sporove u vezama, a za to je uzimala stotine evra.

Sreda 04.06.2014. 16:19
Koja CRNA prorocica sve su to PREVARANTI koji varaju ljude koji imaju VELIKU MUKU i za slamku se hvataju (LJUDI I ZENE U DEPRESIJI I DRUGIM MUKAMA). Ima na stotine ovakvih PREVARANATA kao sto je ova koja na tudjoj muci zgrce pare i ostavlja jadne ljude bez centa za zivot.. Dabogda ih snasla ista NESRECA kao i one ljude sto kod njih SPAS TRAZE .AMIN
Sreda 04.06.2014. 10:57
Што није предвидела шта јој се спрема, видовњакиња? :D Само боди!
Sreda 04.06.2014. 07:40
Vjerovatno je muz za dobre pare dogovorijo sa vracarom sta zeni da savjetuje zato je i poslo tamo. samo ako imas dug jezik i znas lagat onda mozes da budes vracara i predsdnik a narod nezna nista drugo nego takvi da vjeruje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online