Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 25.05.2014.
14:49
alo.rs A

Krvavi pir američkog studenta: Ubio sedmoro ljudi jer je usamljen

Student američkog Univerziteta u Kaliforniji Eliot Rodžer (22) u petak uveče ubio je sedmoro ljudi, a sedmoro ranio, izgubivši pritom i sopstveni život.

Krvavi pir najavio u video poruci: Eliot Rodžer
 

Rodžer je sin asistenta režisera sage "Igre gladi" a u krvavi pir u gradu Santa Barbara je krenuo jer se, navodno, osećao usamljeno zbog toga što su ga žene odbijale. U jezivom sninku koji je postavio i nazvao "Odmazda", Eliot se pravdao za užasan zločin koji će uskoro počiniti.

"Imam 22 godine i nevin sam, nikada nisam ni poljubio devojku. Na koledžu svi imaju seks, zabavu i zadovoljstvo. U tim godinama ja trulim u samoći. Nije pošteno. Vama devojkama nikada nisam bio privlačan. Ne znam zbog čega vam se ne sviđam, ali kazniću vas zbog toga. Ući ću u najpopularniju kuću sestrinstva na Univerzitetu i preklaću svaku razmaženu, uobraženu plavu go**arku koju vidim unutra".

Žena satanista: Ne kajem se jer sam ubijala samo loše ljude

"Pobiću sve devojke koje su me gledale kao inferiornog kada bi im prišao. Biće mi veliko zadovoljstvo da vas pokoljem. Tada će vam biti jasno da sam superiorni alfa muškarac. Kada pobijem devojke u sestrinstvu, izaći ću na ulicu i pucati u sve te popularne klince koje vidim", objavio je mladić koji je tokom ostvarivanja svog užasnog plana umro posle ustrelne rane u glavi. Ne zna se da li je on naneo ili ga je policija upucala".

Kada je Rodžerova porodica pozvala policiju posle uznemirujućih statusa koje je mladić postavljao na društvenim mrežama, pozvan je na informativni razgovor. Policija je zaključila da je mladić savršeno "ljubazan, učtiv i divan čovek".

Nakon što je pronađen video vlasti veruju u mogućnost da je u pitanju bilo masovno ubistvo sa predumišljajem.

"Zašto su devojke privučene nasilnim momcima a ne sviđaju im se fini momci poput mene", napisao je Rodžer na Tviteru pre nego što se odlučio na mahniti zločin.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.05.2014. 17:17
Тужно....жалосно и врло симптоматично што се све чешће оваква масовна убиства дешавају у САД ?! Содома & Гомора...извор сваког зла.........
Nedelja 25.05.2014. 14:54
Ovome samo lice kaze da je bolestan , eliot ko eliot??
Nedelja 25.05.2014. 19:22
U SAD-u je potpuno "normalno" da neko jednom mjesečno negdje pobije od 10 - 20 ljudi. Da sakupe takve, posao bi im mogli obaviti i bolje nego ustaše u ratovima od Magdeburga do "Oluje". Ali dobro, bitno je da se zna da su SAD po psihološkim istraživanjima prva zemlja u svijetu gdje empatija gotovo i ne postoji, već samo likovanje "Ja imam, a ti nemaš". Otuda ne treba da čudi ništa što dolazi iz SAD-a.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online