Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 21.03.2014.
09:32
Srna A

Rus ponosan što su mu Ameri uveli sankcije

Direktor ruskih železnica Vladimir Jakunjin rekao je da je polaskan činjenicom što je obuhvaćen američkim sankcijama, jer je to dokaz da je odano služio Rusiji i predsedniku Vladimiru Putinu.

Vladimir Jakunjin: Neka Ameri udaraju sankcije, Putin to ceni
 

"Očigledno je da su njima na udaru ljudi koji nešto vrede i koji su učinili mnogo za Rusiju", rekao je Jakunjin, dodajući da SAD deluju "iracionalno" i da ciljaju pogrešnog neprijatelja.

On je dodao da mu nije jasno kako razumni ljudi, predstavnici zapadnog društva, mogu da donesu ovakve odluke. "Čini mi se da su oni davno sebi utvrdili koga će da smatraju neprijateljem", rekao je Jakunjin.

Na listi proširenih američkih sankcija nalazi se 20 Rusa. Američki predsednik Barak Obama juče je objavio sankcije kao odgovor na rusko pripajanje Krima. Osim Jakunjina lista obuhvata i Alekseja Gromova - prvog zamenika šefa predsedničke administracije, Sergeja Ivanova - šefa kabineta ruskog predsednika i Sergeja Nariškina, predsednika ruske Dume.

Na listi su i poznati ruski biznismeni Arkadij i Boris Rotenberg, kao i direktor "Volga grupacije" Genadij Timčenko.

Pročitajte još:

 

* Oland: Sankcije za 33 Rusa (ostalo ih još 145 miliona)

* Rusi uzvraćaju udarac: Sankcije za SAD

* Ukrajina uvodi vize Rusima

POVEZANE VESTI

Petak 21.03.2014. 09:48
Očigledno da su njima na udaru ljudi, koji nešto vrede....! Baš to..., oni koji baš ništa ne vrede su njihovi miljenici ! Da ne nabrajam, samo u Srbiji ih ima gomila !
Petak 21.03.2014. 10:00
Secate se dobro kad su Srbe sankcionisali, sve im zabranise samo nista tada uspjeli nijesu, ustvari za vreme sankcija se bolje zivjelo no sada. Sta je to sada toliko bolje 1-da bi putovao trebas brdo para 2-kad stignes na zapad zivis u hotelu ko beskucnik 3-nemas pravo na posao a cak da imas radis za najmanje pare 4-da prezivis moras da se zaduzis 5-ostavijo si svoju sredinu a tamo si samo stranac i jos mnogo toga negativnog, jedino da mozes imal kolca na kredit
Petak 21.03.2014. 10:56
Ko kome uvodi sankcije I ko ce zbog toga pretrpeti stetu, tek ce se videti. Svi Russki biznismeni I oligarhi, u strahu da I'm zapad ne blokira racune, povlace svoj a sredstva Iz zapadnih banaka I prevode ih u Juan. Samim time se mnogi oslobadjaju americkoga dolara. Nadam se da ce dolar kao trzisno platno sredstvo u potpunosti biti izbaceno Iz Russije. Ovo je ujedno I primer svim biznismeni a sveta, nemaju nikakvu garanciju americke politike.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online