Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 20.03.2014.
18:18
Srna A

Spas: Sida je potpuno izlečiva

Egipatski vojni ljekari saopštili su da je sida sada potpuno izlečiva, te da je njihov tretman pokazao da virus HIV-a mogu da prate i potpuno unište.

Pronađen lek sa opasni virus: HIV virus
 

Vojni lekari u Egiptu radili su više godina na tajnom projektu i usavršavanju preparata i uređaja za lečenje HIV-a i hepatitisa C. Osnivači ove jedinstvene tehnologije general medicinske službe Ibrahim Abdel-Ati i pukovnik medicinske službe Ahmed Amin objašnjavaju da je Inženjerijsko odeljenje oružanih snaga napravilo i testiralo dva uređaja - jedan otkriva viruse, dok ih drugi uništava.

Način lečenja

Kako navodi "Glas Rusije", period lečenja je šest meseci. Pacijent prvo uzima lekove 10 dana. Onda se, tokom 15 do 25 dana, u zavisnosti od stanja, svaki dan po jedan sat podvrgava tretmanu na aparatu. I onda opet slede lekovi sledećih šest meseci.

Kod svih pacijenata na kojima je vršeno testiranje utvrđeno je da posle tretmana virusi nestaju iz tijela. Istovremeno sa lečenjem bolesti, izazvanom glavnom infekcijom, zaustavlja se i širenje pratećih bolesti kao što su dijabetes ili oštećenja vida. Egipatski ljekari navode da nisu proučavali pitanje troškova, ali da će biti znatna razlika u ceni u odnosu na Zapad.

U sveobuhvatnom programu lečenja koriste se i specijalni lekovi i oprema koji su već prošli sve faze testiranja na životinja i ljudima.

Lekovi su, takođe, testirani na nivo toksičnosti svih sastojaka. Proveden je i test na stabilnost oporavka tokom 33 meseca posle tretmana.

Na ovoj metodi egipatski lekari su radili 20 godina, a oko 70 odsto hemijskih analiza lekova rađeno je u ruskim laboratorijama u Dubnu.

Već u fazi ispitivanja na životinjama pronađeni su dokazi da virus u organizmu posle lečenja nestaje. Naučnici su proučavali hemijske veze unutar samog virusa, kao i hemijske veze komponenti krvi.

Oni su pronašli način kako da raskinu hemijske veze unutar virusa, a da, istovremeno, ne naškode komponentima krvi. 

Zvanično lečenje pacijenta ovim tretmanom u Egiptu počinje 1. jula. Prvo će oprema biti dostavljena u jednu ili dve vojne bolnice, a onda će se aparat pojaviti i u civilnim bolnicama.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.03.2014. 19:40
Сад педери могу да се шикају до миле воље без опасности. Знају да ако се заразе биће излечени.
Četvrtak 20.03.2014. 22:44
Za pocetak potrebno je da prestanemo da proizvodimo nove bolesti, pa tek onda da lecimo stare. Da je i jedan procenat novca koji se trosi za vojnu industriju, ratove, propagande, upotrebljen za lecenje bolesti, ne bismo ni bili bolesni. Ali to ne ide tako, zar ne...
Četvrtak 20.03.2014. 20:09
General Abdul Atti, se zove tip koji je navodno otkrio taj aparat za lijecenje. Ovde se najvjerovatnije radi o prevari i propagandi. Aparat izgleda kao fen za kosu i nema nikakvih dokaza da izvrsava uspjesno lijecenje. Metoda lijecenja je nazvana CICI po generalu Sisiju koji zeli da postane predsjednik Egipta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online