Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Ponedeljak 03.03.2014.
10:08
Beta A

Moskva: Rusija ne želi rat s Ukrajinom

Ceo svet se plaši izbijanja rata između Rusije i Ukrajine, međutim pomoćnik ruskog ministra spoljnih poslova Grigorij Karašin tvrdi da nema razloga za tim! Kako je rekao, Rusija ne želi rat s Ukrajinom, a odobrenje slanja vojnika u tu zemlju prvenstveno je namenjeno da pokaže ozbiljnost namera Kremlja.

Hm, šta li se "kuva" u ovoj glavi?
 

"Rusija ne želi rat s Ukrajinom. Ubeđen sam da niko u Rusiji neće rat. Mi smo protiv upotrebe takve terminologije u razgovorima o odnosima s Ukrajinom, koja je nama bliska zemlja", izjavio je kasno Karašin u intervjuu ruskoj televiziji Rosija 1.

Karašin je kritikovao zapadne zemlje koje prete da Rusiju izbace iz grupe osam najrazvijenijih zemalja - G8.

"Rusija nam je zapravo objavila rat"

* Ako bude rata, Rusija će smožditi Ukrajinu

Prema njegovim rečima, Rusija će podržati sve snage koje podržavaju jačanje odnosa Rusije i Ukrajine, "posebno zbog toga što od tih odnosa zavisi stabilnost u Evropi".

"Svi zapadni političari koji nas sad nazivaju raznim imenima, treba ovo da shvate", rekao je Karašin i dodao da će odluka o slanju ruskih vojnika u Ukrajinu "pokazati ozbiljnost namere Rusije".

Ruski predsednik Vladimir Putin nije reagovao na pozive Zapada da povuče vojnike sa Krima i insistira na tome da Rusija ima pravo da zaštiti svoje i interese rusofone populacije na Krimu i u ostalim delovima Ukrajine.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.03.2014. 10:13
Niko nije pozivao Englesku koja je vodila rat sa Argentinom za dva ostrva na kojem živi 3000 engleza, da se povuče, ili joj je kojim slučajem zaprijetio na bilo koji način ! Poslije serija ratnih napada na nekoliko suverenih država, neke su dan danas okupirane, usudjuju se da kritikuju opravdanu reakciju Moskve ! Zapad je leglo licemjerja, zlo. koje napada svaki slobodan um !
Ponedeljak 03.03.2014. 10:07
Rata nece biti.
Ponedeljak 03.03.2014. 10:59
Rusija da se pitala rata nikada nebi ni bilo.Oni zapad vec 20 godina upozoravaju da ne krsi medjunarodno pravo na koje se gle cuda ti stakori danas pozivaju.Dok su ubijali srpsku vojsku i narod po hrvatskoj,BiH.Srbiji crnoj gori...iraku,avganistanu i ostalim zemljama smejali su se svakom ko se na to pravo pozivao a sad su se uhvatili za njega kao pijan za plot.To licemerje ne vide samo supljoglavci koji veruju tim satanistima i medijima koji su se stavili u njihovu sluzbu...Srecom ..narod na zapadu ima malo duze pamcenje nego sto njihova vlast misli tako da je pitanje dana kada ce se stvari postaviti na svoje pravo mesto.Danas pocinje post pa se trudim da ne psujem...inace bi im se ....UF !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online