Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 19.02.2014.
13:58
Blic A

Sve Putinove ljubavi: O, đavole

Otkako su Vladimir i Ljudmila Putin prošle godine saopštili da su se razveli, mediji nagađaju ko će postati nova prva dama. To je naravno izazvalo poplavu komentara na internetu.

Mediji odavno šuškaju o vezi Putina sa Alinom Kabajevom, olimpijskom šampionkom u gimnastici i poslanicom Državne dume.

Putine, baš si "đavo"!
 

Još 2009. objavljena je senzacionalnu vest da je Kabajeva rodila Putinu sina, kome je dala ime Dmitrij u čast tadašnjeg predsednika Medvedeva.

A 2013. “Njujork post” je napisao da je Putin dobio i ćerku. Iako je portparol Kabajeve javno demantovao da gimnastičarka uopšte ima decu, novinari tvrde da je

"Pobednica"? Ana Kabajeva

novu porodicu predsednik smestio u Bočarov ručej, rezidenciju u Sočiju.

Ovakva nagađanja pothranjuje i to da predsednik nije govorio o privatnom životu i dok je bio u braku. Ljudmila Putin se retko pojavljivala u javnosti, zbog čega se pričalo da živi u podzemnom manastiru na estonskoj granici.

Mediji su nedavno ukazali na neoboriv dokaz da je Putin ponovo izrekao sudbonosno “da”: i on je imao burmu prilikom sastanka s egipatskim ministrom odbrane. Još u septembru pojavio se trač da su se Putin i Kabajeva tajno venčali u Valdaiju, gde se održavala međunarodna konferencija o ulozi Rusije u svetu. Tada je opozicionar Aleksej Navaljni na Tviteru napisao: “Čuo sam da se Putin i Kabajeva danas venčavaju u manastiru Iver.”

I za njih se "šuškalo"

Jana Lapikova
Svojevremeno se na spisku “ljubavnica” u samom vrhu našla Jana Lapikova, koja je

Lični fotograf i još ponešto

2011. postala njegov lični fotograf dok je još bio premijer. Seksepilna 27-godišnja brineta ranije je bila manekenka za donji veš (88-62-94, 55 kg, 174 cm) i finalistkinja izbora za mis Moskve 2008. Prema saopštenju Kremlja, lepa Jana je beležila “najznačajnije intimne trenutke iz života Vladimira Vladimiroviča”, a izabrana je, kako se izrazio Dmitrij Peskov, Putinov portparol, zato što je “odličan fotograf, a ne zbog ženskih atributa”.


- Uostalom, bavljenje manekenstvom nije zločin, niti se koga tiče - ustvrdio je Peskov.

Svetlana Zaharova
Pošto Putin obožava i balet, novinari su mu i tu otkrili simpatiju. To je primabalerina

Mnogo mu dugujem: Svetlana Zaharov

Boljšog teatra Svetlana Zaharova. Ona je i član Saveta za kulturu predsednika Rusije, što govori o njihovoj bliskosti.

Svetlana je javno rekla da mnogo duguje Putinu, a on joj poklanja cveće posle svakog nastupa. Fotografija na kojoj joj uručuje Državnu nagradu Rusije obišla je svet.

Ana Čepmen

Seksi špijunka Ana Čepmen

Britanski mediji su odavno ubeđeni da je Putin u tajnoj ljubavi sa Anom Čepmen (32), provaljenom špijunkom, koja je deportovana sa još desetak kolega iz SAD.

U Rusiji je postala zvezda, a ubrzo je počelo da se šuška da je ruska Mata Hari zapala za oko i Putinu, koji je i sam bivši agent KGB-a.

Ana Netrebko

Među Putinove miljenice ubrajala se Ana Netrebko, operska diva. Putin je davao

Diva Ana Netrebko

povoda za glasine, nazivajući je “jednom od najvećih zvezda svetske operske scene”.

Redovno je išao na njene predstave i uručivao joj nagrade. Otkako je dobila sina sa kolegom tenorom, glasine su utihnule.

POVEZANE VESTI

Sreda 19.02.2014. 16:31
Ako je istina, mogu samo da ga mrze i zavide mu i tako sebe truju još većim zlom. Ako im je to duševna hrana neka se i dalje hrane i škrguću zubima iz zavisti i zlobe. Mada je ne verujem da se toliko bacio u takve vode jer ipak je on zaštitno lice i novog preporoda nove Rusije nakon pijanog Jelcina. Ipak on mora da čuva svoje dostojanstvo a tako i dostojanstvo i imidž same Rusije.
Sreda 19.02.2014. 16:34
A ovaj novinar koji je to ovde lansirao, da je imalo hrišćanin i pravoslavac, ne bi ga u samom naslovu nazivao đavolom. Nije za svakoga novinarski poziv. Daleko su oni od novinarske etike.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online