Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 15.02.2014.
02:33
Vesti A

Maloletnu kćerku nudio za seks?!

Nakon skandala sa "venčanjem" 13-godišnje devojčice, pored njenog 26-godišnjeg "muža" i imama koji je po islamskim pravilima obavio ovaj ilegalni čin, uhapšen je i njen otac. Ovaj 61-godišnjak, koji ne može da bude imenovan iz pravnih razloga, na kratko se pojavio pred Lokalnim sudom Rejmond Teras (Hanter) gde je optužen da je ponudio maloletnu kćerku za seks. Po njegovom uverenju, kazao je sudu, on nije učinio ništa pogrešno.

Foto: Ilustracija
 

Sudu je, takođe, rečeno da je otac postupio protiv zakona Novog Južnog Velsa i da je verovao da je kćerka "zaljubljena" u svog 26-godišnjeg "muža".


Sudija za prekršaje Kaleb Frenklin odbacio je njegov zahtev za puštanje uz kauciju da se brani sa slobode i pozvao se na solidno zasnovanu optužbu i verovatnoću da će on završiti u zatvoru, ako bude proglašen krivim. Policija tereti oca da je odobrio detetu ilegalnu seksualnu aktivnost i da je pomagao pre nego što je osoba imala seksualni odnos s detetom.
 

U školi nosila hidžab

Devojčica je na svom blogu napisala da joj je, kad joj je bilo 11 godina, otac rekao da u školi nosi hidžab.
- Kad sam imala 11, moj tata odlučio je da treba da nosim hidžab u školi. Iskrena da budem, nisam to htela. Bojala sam se šta će druga deca reći ili misliti o meni. Međutim, kad sam sledećeg dana došla u školu, nije bilo tako loše.

 

- Optuženi je ignorisao zakone ove države - rekao je Frenklin odbijajući da ga pusti na slobodu.


Sudu je rečeno da je čovek sarađivao s detektivima dok je ispitivan, ali da osporava većinu od policijskih navoda, uključujući optužbu da je omogućio brak. Njegov advokat iz službe pravne pomoći kaže da bi on vrlo teško podneo zatvor, pošto pati od osteoartritisa. Ona je rekla da njen klijent tvrdi da mu je kćerka "vrlo zrela žena snažne volje" i da je mislio da je čoveku 18 ili 19 godina.


- Rekao je da su "oni zaljubljeni, jako zaljubljeni" i da je on pokušavao da podrži svoje dete - kaže branilac.


Tužba tereti oca da je navodno omogućio seksualnu aktivnost kćerke od časa kada se par sreo u novembru u džamiju u Hanter vejliju, sve dok se nisu navodno venčali 12. januara.


"Muž" devojčice, student iz Libana, takođe je u zatvoru, optužen za 25 krivičnih dela. U međuvremenu, imam Rijaz Tasavar (35) optužen je za neovlašćeno sklapanje braka i biće pred sudom u aprilu. U međuvremenu, u džamiji Mejsfild gde je radio rečeno je da je dobio otkaz.

POVEZANE VESTI

Subota 15.02.2014. 15:32
Neka fina familija sve do jednog slucaj za psihijatra.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online