Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 03.12.2013.
01:40
Beta A

"Demonstracije prerastaju u državni udar"

Antivladini protesti u Ukrajini imaju odlike "državnog udara", "izmakli su kontroli" i njihovi organizatori koriste "nezakonite metode" kako bi svrgli vlast, upozorio je premijer Mikola Azarov.

Žestoke demonstracije u Kijevu protiv Vlade i predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča
 

"Ovo što se događa ima sve odlike državnog udara. To je veoma ozbiljno. Mi pokazujemo strpljenje, ali ne želimo da naši partneri misle da im je sve dozvoljeno", rekao je Azarov tokom susreta sa ambasadorima evropskih zemalja u Kijevu.

Azarov je, kako su prenele agencije, ocenio da su "političari koji su se pridružili protestima radikalizovali situaciju" i da je ona sada "izmakla kontroli".

"Koriste se nezakonite metode. Poslali su ljude da zauzmu organe vlasti", dodao je on, a prenele su ukrajinske agencije.

Demonstranti koji protestuju zbog odbijanja vlade da sa EU sklopi sporazum o pridruživanju, zauzeli su danas sedište Vlade i zahtevaju odlazak ukrajinskog državnog vrha s vlasti.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.12.2013. 07:08
Evo pa i u Ukrajini se događa 5.-ti Oktobar kvalitetno vođen iz EU. Vjerojatno će i oni osećati posledice 5.tog Oktobra kao i mi! Sada će i kod njih biti prosparitet i bogastvo kao kod nas. I primiće ih u EU odmah par meseci nakon njihovog 5-tog Oktobra kao što su i nas!
Utorak 03.12.2013. 08:41
Da li je moguce da narod moze da bude slep pored zdarvih ociju? Moze ako mu oci nose ambasadori i njihova obavestajna struktura-mediji. 5 Oktobar 2000.program kradje i unistavanja zemlje od strane placenika treba da se predstavi u svakom seocetu u Ukrajini, ne samo pred ambasadom.Treba da daju film i na nacionalnu televiziju. Upravo konstantno puzanje Srbije prema EU kontrolisano ambasadorima i ucenjenima, je nesta sta ukrajinski narod ne moze da shvati.Zasto pristajete da vam Kosmet ide, da vas pokradu i ostave kao djubriste, a njima govorimo da ne pristanu. Zasto narod u Srbiji ne bude uzor drugima?
Utorak 03.12.2013. 11:10
У ПОГЛЕДУ ИНФОРМАЦИЈА КОЈЕ СЕ ТИЧУ УКРАЈИНЕ, УСМЕРАВАМ ВАШУ ПАЖЊУ НА ИЗЈАВИ В.В. ПУТИНА ОД ЈУЧЕ У КОЈОЈ СЕ ИСТИЧЕ ДА ЈЕ ЦЕЛА ПРЕДСТАВА РЕЖИРАНА ОД СТРАНЕ ЕУ ПРЕКО ЛИДЕРА ОПОЗИЦИЈЕ. ОВО ПОТВРЂУЈУ ЈУТРОШЊЕ ВЕСТИ ТВ "РОСИЈА 24" У КОЈИМА РЕПОРТЕР СА ЛИЦА МЕСТА РАЗОТКРИВА ИСТИНУ. ПЕНЗИОНЕРИ, БЕСПОСЛЕНИ И СТУДЕНТИ СУ ОРГАНИЗОВАНИ ПРЕКО МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА, ДА ЗА БЕДНУ НАКНАДУ У ВИСИНИ НАДНИЦЕ ФИЗИЧКИХ РАДНИКА, НА МРАЗУ ГЛУМЕ ПРОЕВРОПСКИ ОРИЈЕНТИСАНЕ ГРАЂАНЕ. МЕЂУТИМ ВЕЋИНА ОД ЊИХ НИЈЕ ДОБИЛА ОБЕЋАНЕ НАДНИЦЕ И ТУ СЕ ИСТИНА РАЗОТКРИВА. А НЕКИ СУ ДОБИЛИ УМАЊЕНУ СВОТУ, ЈЕР СУ СЕ ОРГАНИЗАТОРИ УГРАДИЛИ. ПОРЕКЛО НОВЦА СЕ РАЗОТКРИВА И ТАКО "РАЈА" ЗА МАЛЕ ПАРЕ ПРОДАЈЕ СВОЈУ СУДБИНУ ЗА ЛАЖНО ОБЕЋАНУ
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online