Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 09.11.2013.
05:18
huffingtonpost.ca A

Tinejdžerku (16) silovalo petoro školskih drugova

Odlazak u Holivud se za 16-godišnju tinejdžerku pretvorila u horor film kada ju je petoro njenih drugova iz škole napalo i silovalo, snimajući zlostavljanje mobilnim telefonom.

Foto: Ilustracija
 

Osumnjičeni za silovanje, Džejvon Vulfork (19) i jedan od saučesnika, Lanel Singlton (18) pojavili su se na sudu u ponedeljak ujutru. Četvoro od petoro optuženih i sama žrtva su učenici gimnazije Saut Brauard. Tri dečaka i tri devojčice, starosti između 15 i 19 godina, optuženi su seksualno zlostavljanje i protivzakonito zatvaranje.

"Sve ovo još više uznemirava kad uzmete u obzir da je ovoliko osoba bilo uključeno u dogovor i nasilje. Ne mogu da zamislim kako se bespomoćno može osećati neko pod ovakvim okolnostima. To je jako traumatično", kaže Marija Šnajder, državni tužilac za maloletničko nasilje.

Zvaničnici bolnice u koju je primljena silovana devojčica odbijaju da kažu da li je žrtva, koja je krvarila iz uveta i bila bez svesti, očiju zatvorenih od modrica, ostala na lečenju. U isto vreme, zbog prirode zločina, njeno ime nije obelodanjeno. Osumnjičeni za silovanje, Džejvon Vulfork i jedan od saučensika, Lanel Singlton, pojavili su se na sudu u ponedeljak ujutru, kada im je određen pritvor i odbijena kaucija.

Vulfork, poreklom iz Imokalija, nedavno je na fejsbuk stavio podatak da živi sa sestrom u Holivudu. Kada je uhapšen policiji je rekao da je imao oralni seks i seksualni odnos sa tužiljom, dok je Singltom prilikom hapšenja priznao da je učestvovao u silovanju i da je snimao napad.

Troje optuženih maloletnika, Patriša Montes (15), Erika Ejveri (16) i Dvajt Henri (17) biće zadržani 21 dan u zatvoru za maloletnike, dok državno tužilaštvo ne odluči da li će se protiv njih voditi postupak kao protiv punoletnih lica.

Dve devojčice su priznale da su tukle žrtvu, ali poriču da su joj skidale odeću. Međutim, u Patrišinom telefonu pronađen je snimak kako joj na silu skidaju odeću.

Prema policijskom izveštaju, napad na devojčicu dogodio se oko pola osam uveče u petak. Montesova je pitala devojčicu da odu do Džejvona, gde su slušali muziku i gledali televiziju. Malo kasnije su im se pridružili i ostali i tražili od devojčice da ima seks sa Džejem ili će dobiti batine.

Kada je ona odbila, počeli su da je vuku za kosu i odvukli su je u dvorište, gde su je gurnuli niz stepenice i lupali njenom glavom o beton.

Potom su je opet uvukli unutra, gde su je skinuli i držali dok je Džej silovao. Posle toga su je pustili da ide kući ali bez cipela na nogama. Ona je otišla do bake koja blizu stanuje, a ona je pozvala policiju sutradan ujutru.

POVEZANE VESTI

Subota 09.11.2013. 19:07
...."tukli je...čupali za kosu...." isto kao onomad u Tuzli učenice Hemijske škole kada su tukle i čupale drugaricu....!GDJE IDE OVAJ SVJET?! "....Ona je otišla do bake koja blizu stanuje, a ona je pozvala policiju sutradan ujutru. ....." lude li žene a što ih nepozva istog momenta kad joj došla unuka??? MA SVE MI JE TO BOLESNO........
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online