Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 21.09.2013.
16:54
pressonline.rs A

Hilari Klinton imala više žena od muža Bila!

Dženifer Flauers je, zahvaljujući 12 godina dugoj aferi s Bilom Klintonom, postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica. Njihova afera je otkrivena 1992. godine, a ona i danas otkriva najinteresantnije detalje njihovog odnosa. U intervjuu za Dejli mejl je navela i da joj je Bil rekao kako je svestan da je Hilari biseksualka i da ga nije briga, kao i da je Hilari u životu imala više žena od njega.

Verovatno ne pokazuje broj žena s kojima je bila, nego nešto objašnjava na konferenciji za medije: Hilari Klinton 

Dženifer je istakla i kako duboko žali, jer je pre osam godina odbila Bilov poziv da razgovaraju, a veruje da bi ostali par do danas da on nije dobio ćerku.


"Imamo neka nerešena pitanja i bilo bi lepo sesti i razgovarati o njima. On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi", rekla je ona, piše Dejli mejl.


Nakon raskida, Klinton i ona se uopšte nisu čuli, međutim, 2005. godine on je kontaktirao s njom u nameri da porazgovaraju.
 

Opštila joj s mužem, al’ je podržala za predsednicu

Uprkos njihovim ulogama ljubavnice i supruge, Dženifer je podržala Hilari kada se kandidovala za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država.

"Bojala sam se. Nije da nisam htela da ga vidim, samo sam se bojala", rekla je, i dodala da će među njima uvijek postojati povezanost.


"Da smo imali priliku da sednemo i razgovaramo, ne kažem da bi se romantika rasplamsala, ali uvek ćemo imati nešto, šta god to bilo. I danas bi bili zajedno da nije bio politike. Bili smo ja, Bil i Hilari. Onda su dobili Čelsi i ulozi su postali previsoki", rekla je.


Prošla je 21 godina otkad je Dženifer objavila svoju navodnu dugogodišnju aferu s tada demokratskim kandidatom Klintonom. Postao je to najsenzacionalniji događaj u kampanji 1992. godine.


Šest godina kasnije priznao je da je s njom imao seksualne odnose jednom 1977. godine. Dženifer je nastavila da priča njihovu priču, pa je napisala i knjigu, te pozirala za časopis Penthaus.

POVEZANE VESTI

Subota 21.09.2013. 18:02
Zato je ostala uz muža jer je i sama imala prljavu prošlost....FUJ !!!
Subota 21.09.2013. 19:21
E pa zar i ona peder?
Subota 21.09.2013. 17:30
Ривалитет, а? Ко би рекао? Зато су се љутили једно на друго.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online