Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.08.2013.
03:31
Vesti A

Policijski seks u patrolnom vozilu

Policajac iz Novog Južnog Velsa Mark Ozborn oborio je svojevrstan rekord, ne u zaštiti javnog reda, već u - osvajanju žena. Za njega je interna istraga utvrdila da je u isto vreme imao vezu sa čak 33 žene - od Sidneja do Njukasla, saopštio je "Dejli telegraf".

Policajac Ozborn osuđen je u utorak u Sidneju za tri krivična dela snimanja osoba pri privatnom činu, bez njihove dozvole, a zbog seksualnog zadovoljstva. Proglašavanje Ozborna krivim neke od njegovih žrtava u sudnici su propratile aplauzom.

Foto: Ilustracija

Po rečima sudije za prekršaje Dženet Volkvist, on je uz pomoć budilnika sa minijaturnom kamerom tajno snimao tri žene koje je sreo na internetu, dok je imao s njima seks u spavaćoj sobi. Onda je najeksplicitnije delove filmova prebacivao na svoj ajped i pokazivao policajcima koji su o tome dali iskaz na sudu.


Sudija je rekla da je on ženama govorio da je policajac i da mu zbog toga mogu verovati.

Odnos u trajanju od tri smene

Osoba BB kazala je novinarima da je ona za vreme kada je Ozborn u njenom kraju dežurao četiri dana u komadu, imala s njim seksualni odnos tokom njegove tri smene.
- Čak su mi i komšije upućivale komentare da se čini da imam ličnu zaštitu, jer je veći broj dana označeni policijski auto bio pred mojom kućom.

Ozborn (42) je kazao u sudu da je snimao sebe pri seksu da mlađim kolegama pokaže: "Stariji čovek i dalje može." Na jednom snimku masturbirao je pred kamerom. Presuda Ozbornu biće saopštena 26. septembra.


Kako je utvrđeno internom policijskom istragom pre nego što je Ozborn izveden na sud, ovaj oženjeni otac dvoje dece imao je seksualni odnos s najmanje jednom od žena u označenim policijskim kolima i proveo do četiri sata s njom - u toku radnog vremena. Ponekad se to dešavalo dok je jedan od njegovih policijskih partnera spavao u patrolnim kolima, čekajući ga na ulici ispred ženine kuće.


"On je jedan od najlenjih", kazao je Ozborn (42) svojoj ljubavnici o policajcu koji je spavao u kolima.


Policija NSW sada je suočena sa zahtevom za odštetu od najmanje jedne njegove ljubavnice, a moguće je da će ih biti još. Ovo zato što Ozbornove kolege u kolima nisu dovoljno brzo reagovale da bi zaštitile žrtve kada bi im on pokazivao fotografije i filmove koje je tajno snimao dok je imao seks sa ženama.
Ozborn je uhapšen u novembru. Suspendovan je s posla bez prava na naknadu.
"Ovo je anomalija u kulturi policije koja neće biti tolerisana u policijskim snagama. Važno je da se napomene da je komanda bila ta koja ga je identifikovala i da je interna istraga odmah pokrenuta." 

Snimio 20-minutni film o žestokoj ljubavi

Žena s kojom je imao seksualni odnos u patrolnom policijskom vozilu, poznata kao BB, nije od onih koje su sada tužile Ozborna, ali priprema tužbu za obeštećenje od policije. Ona je izjavila da je Ozborna viđala duže od godine, obično kad je bio na dužnosti i da nije imala pojma da je on tajno snima, sve dok je policija nije posetila posle Ozbornog hapšenja. Tada joj je pokazan njegov 20-minutni film sa njima u "žestokom seksu".

 

Foto: Arhiva

"Očajna sam", kazala je "Dejli telegrafu" BB (31), samohrana majka dvoje dece. "Osećam se tako izdanom."

 

Njih dvoje sreli su se dok je on bio na dužnosti u sidnejskom Čatsvudu i odgovorio na radio-poziv da se "dve devojke tuku u đakuziju" na Novu 2009. godinu. Jedna od njih bila je BB i pošto je bila veoma pijana, on je odvezao kući. Onda joj je natočio još votke, spustio pištolj i pantalone i kazao: "Šta misliš o oralnom?"


Dok su imali odnos, ostavljao bi policijski radio uključen, ali ona kaže da se seća da je samo jednom prekinuo odnos da bi odgovorio na poruku s posla.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online