Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 06.07.2013.
20:09
24sata.hr A

Nemačka puna bordela za seks sa životinjama!

Nemačkom se šire bordeli koji se slobodno reklamiraju na internetu, a u kojima se za seks i iživljavanje koriste životinje, prenose nemački mediji. Razlog za to je, što se prema zakonu te evropske države zabranjuje samo snimanje porno-filmova sa životinjama, dok ne postoji nijedna odrednica prema kojoj se zoofilija u privatnim okvirima sankcioniše, štaviše, na nju se gleda kao na slobodu izbora.

Foto: Ilustracija
 

Zbog takve situacije, različite grupe za zaštitu životinjskih vrsta upozoravaju da to doprinosi da se posebno ovce i koze podvrgavaju stravičnom mučenju širom zemlje.

Nema sankcija

Martinova je kasnijom istragom utvrdila da to nije bila jedina farma na kojoj su se takve stvari dešavale, već da je, zbog nedostatka kaznenih mera, izuzetno rasprostranjena pojava. Ona je otkrila da farmeri čak "podvode“ životinje zoofilima.

Inače, bordeli za zoofile postoje i u drugim evropskim zemljama, poput Danske i Norveške, a prema navodima u medijima, cena seks sa životinjama košta od 70 do 150 evra.

Vole i lame

- Verovali ili ne, kod nas postoje i erotski zoo-vrtovi, u kojima su monstrumima na raspolaganju životinje od lama do ovaca - istakla je u intervjuu za Frankfurter Rundšau službenica za zaštitu stoke Madlen Martin.

Čitav problem izašao je u javnost u trenutku kad je Martinova obelodanila priču da su različiti muškarci godinama maltretirali ovce iz stada jednog farmera u regionu Gros-Gerau.

Vlasnik je primietio da su pojedine životinje počele da ga se plaše, postale su čak i nasilne i izbegavale su hranu i izlazak iz tora. Uz pomoć Martinove on je postavio kamere na farmi da bi video zašto se to dešava i otkrio da mu se svake noći manijak uvlači na posed i seksualno iživljava nad ovcama.

Pročitajte još: Nemački zoofili očajni jer im zabranjuju seks sa životinjama?!

Hoće kazne 24.000 eura

Njemačke vlasti pokrenule su u novembru raspravu o tome da li bi trebalo promijeniti zakon o zaštiti životinja i u njega uvesti zabranu seksa s njima. Cilj je da se smanji učestalost zoofilije, a predviđena kazna za tu vrstu prekršaja iznosila bi 24.000 evra.

Subota 06.07.2013. 20:19
Животиња са једне стране и животиња са друге стране!
Subota 06.07.2013. 20:41
tekovine slobodnog evropskog satanistickog drustva koje tako zdusno hoce da nametnu svima kao i demokratiju ,pederastiju, pa i ovo...gospodo malo ste se zaneli ,Bog sve vidi, a vama dolaze tako crni dani da ne mozete ni da sanjate sta ce da vas snadje...
Nedelja 07.07.2013. 01:44
Sada ce hrvati da pohrle u njemacku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online