Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 07.02.2013.
20:47
Jutarnji A

Hrvat u Indiji pronađen bez noge. I pasoša.

Marsel Koprivić (56) iz Hrvatske pronađen je u lokvi krvi u indijskom selu Mede u pokrajini Goa, s odsečenom nogom ispod kolena, i bez pasoša. Sumnja se da je nogu izgubio kada je na njega naleteo voz, a on se ne seća šta se tačno dogodilo.

Plaža na kojoj se Marsel odmarao i ostao bez noge. A kad mu je nestao pasoš, to niko ne zna.
 

Lokalna policija brzo je prebacila Hrvata u bolnicu u gradu Rohi, desetak kilometara udaljenom od mesta gde je pronađen. Tu je zbrinut i potom transportovan u bolnicu u Mumbaju radi operacije.

Osim izgubljene noge, Koprivić je pretrpeo i manje povrede glave i ekstremiteta. Lekari su uspeli da mu spasu život iako je izgubio litar i po krvi.

Koprivić je novinaru indijskog MID-DAY-a otkrio da je živeo u blizini plaže Palolem u Goi i da se ne seća kako je dospeo u Rohu. 

A gde je pasoš?

 

Zaposleni u rizortu u kome je Marsel Koprivić rekao da je odseo kažu da ga poznaju i da on u njihovom mestu živi već pet godina. Poslednji put su ga videli pred tri nedelje kada je bio pretučen i opljačkan. A pasoš, njega nema već godinama, rekao je dorektor rizorta. Otkad ga znaju Hrvat tvrdi da ga je izgubio. 

"U Indiju sam stigao 1995. godine i od tada živim u Goi. Sećam se da sam odseo u rizortu 'Templ Gardens' i da me je nedavno opljačkalo 4 ili 5 nepoznatih osoba. Ukrali su mi torbu, u kojoj je bio i pasoš. Imam kopiju pasoša na i-mejlu", rekao je Koprivić.

On kaže da se ne seća železničke nesreće i tvrdi da nije putovao vozom. I dalje nije svestan da je izgubio nogu. Da li kao posledica nesreće, ili iz nekih drugih razloga, njegova priča o boravku u Indiji se ne podudara. Iako je rekao da je u Indiji od 1995. godine, kasnije je izjavio da je turista koji je uživao u vremenu koje je provodio na plaži?!

"U Indiju sam došao sam. Moj brat i ćerka žive u Hrvatskoj", rekao je novinaru.

Iz policije su potvrdili da je Koprivić pronađen u blizini železničke pruge.

"Zvali su nas iz železničke stanice u Rohi i rekli da stranac leži u blizini tračnica. Kad smo stigli ležao je u lokvi krvi ali je i dalje bio pri svesti. Nije hteo da nam otkrije nikakve detalje. Nije želeo da razgovara ni sa doktorima", rečeno je iz policije.

Četvrtak 07.02.2013. 21:21
u glavnom nije cista posla.od cega je tamo uopste zivijo.sta je radijo itd.
Petak 08.02.2013. 09:38
Uglavnom, dugačak odmor.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online