Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 28.01.2013.
17:26
Blic A

Kineski milijarder i dalje nudi svašta muškarcu koji osvoji njegovu ćerku lezbejku

Otkako je Sesl Čao u septembru prošle godine ponudio bogati miraz muškarcu koji ubedi njegovu tridesettrogodišnju homoseksualnu ćerku da se uda za njega, kineski milijarder primio je oko stotinak prosaca, koje je uputio na svoju ćerku Gigi.

Gigi (desno) se u Parizu udala za svoju devojku Šin Jeung
 

- Nemam vremena da razgovaram sa svih 20.000. Onaj ko osvoji Gigi, uživaće u umereno luksuznom životu - kaže on, ali potvrđuje da ponuda od 47 miliona evra i dalje stoji.


Na ovakav korak odlučio se kada je iz žute štampe saznao da se njegova Gigi u Parizu udala za svoju devojku Šin Jeung, sa kojom je u vezi već sedam godina.

Onaj ko osvoji Gigi, uživaće u umereno luksuznom životu: Potvrđuje da ponuda od 47 miliona evra i dalje stoji
 

- Gigi je još mlada i lepa. Ima još 70 odsto života da proživi - kaže Čao, koga, nakon što je obznanio ponudu, opsedaju žene koje bi da se udaju za njega.

Sesil Čao je rođen u relativno siromašnoj porodici u Šangaju, ali mu se otac obogatio kao brodograditelj. Po završetku studija na Univerzitetu u Duramu, Sesil je

"Umereno luksuzan život"

Da bi pokazao proscima šta podrazumeva pod “umereno luksuznim životom”, Sesil Čao je otvorio vrata svog doma novinarima britanskog “Telegrafa”. Njegova vila “Hepi lodž” na zapadnoj obali ostrva Hongkong, vredna stotine miliona hongkongških dolara, ima četiri nivoa i površinu od 1.500 kvadratnih metara. Iz dnevnog boravka okruglog oblika sa staklenim zidom pruža se prelep pogled na peščani zaliv.

izgradio vlastitu imperiju.

Njegov raskošni dom se nalazi u stambenom naselju nazvanom “Vila Sesil”, u kome se nalaze neki od najpoželjnijih stanova u Hongkongu.


Na pitanje zašto mu je toliko stalo da mu se ćerka uda za muškarca, Sesil kaže:

- Ne bih je terao da se uda za muškarca, ali bih svakako više voleo da se uda i da dobijem unuke - objašnjava on.

A šta na to kaže njegova ćerka Gigi?

- U početku me je to zabavljalo, a onda sam shvatila da imam veliku sreću što me tata toliko voli. Nije stvar u tome da on ne može da me prihvati. On samo ne može da se pomiri s odnosom društva prema osobi kao što sam ja - objašnjava ona.

Ipak, nakon što je za samo nedelju dana primila skoro dve hiljade imejlova, stotine pisama i telefonskih poziva od prosaca iz celog sveta, Gigi je zatražila od oca da javno povuče ponudu. Očigledno, bez uspeha.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.01.2013. 19:01
Ja nju potpuno razumem da voli zene. Posto i ja volim zene...hahah
Ponedeljak 28.01.2013. 17:28
Ма треба је маљем по глави па када дође себи можда оздрави.Балкански човек је за њу.
Utorak 29.01.2013. 07:25
On to nekako komotno, dokono, iz perspeptive "umerene udobnosti".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online