Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 16.12.2012.
18:40
trojka.rs A

SAD: Ova deca su ubijena

Policija je saopštila imena 26 osoba ubijenih u masakru u osnovnoj školi "Sendi Huk" u Njutaunu u američkoj državi Konektiket. Pogledajte fotografije 14 od 20 nastradalih mališana....

Ubijeno je 12 devojčica i 8 dečaka uzrasta od 6 i 7 godina.

Do sada su američki mediji objavili fotografije 14 od 20 mališana koji su život izgubili u masakru u školi
 

Kako je preneo Rojters, jedna od ubijenih devojčica je pre četiri dana proslavila sedmi rođendan. Do sada su američki mediji objavili fotografije 14 od 20 mališana koji su život izgubili u masakru u školi.

Tuga....
 

- Ubijeno je i šest odraslih ženskih osoba - saopštio je načelnik medicinskih istraživanja u Konektiketu Ejč Vejn Karver.

 

Karver, koji je nadzirao autopsije svih žrtava a mnoge od njih i sam izvršio, rekao je da je to bilo "najgore što je ikad video". Prema njegovim rečima, žrtve su upucane nekoliko puta iz poluautomatskog oružja, a neki od đaka su ubijeni sa male razdaljine, preneo je AP.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.12.2012. 20:38
Када ћемо видети слике побијене деце са Космета, за коју нико није одговарао и адекватан текст? Када ћемо видети слике људи који су побијени на Космету од уласка НАТО трупа и инсталирања ОВК од истих на власт у окупираној српској покрајини? Када ћемо видети слике српске деце, жена и стараца побијених у и око Сребренице од '92 - '95, има их 3500, па верујем да је остала и нека слика код неког од преживеле родбине у Братунцу, Скеланима, Зворнику...? Кад ћемо видети слике тих жртава и саосећање за те жртве, барем као за керушу Милу и медијску пажњу у Србији, барем као за жртве Фукушиме?
Nedelja 16.12.2012. 19:33
Svaki normalan covek ne moze ostati ravnodusan gledajuci slike jadne dece koja nisu birala da se rode u ovom surovom svetu...meni je beskrajno zao sve dece ovog sveta i nikada necu da ih delim na njihove nase ili ove i one...ovo je incident nicim izazvan i sigurno je da je odjeknuo vise nego kad je u pitanju rat a da su zrtve uvek nevine jesu...kod nas takodje ima ubica vidite sta se radi u porodicama i prema tome bolesnika je svuda i tesko onom ko se nadje u pogresno vreme na pogresnom mestu...nevolja ovog sveta je bezosecajnost i totalna nezainteresovnost bavljenjem sa licnostima u porodici koje su cudnog ponasanja...postoji mnogo potencijalnih ubica svuda u svetu...
Nedelja 16.12.2012. 19:20
Ima horor film po istinutom dogadjaju, radnja se desava bas tu! The Haunting in Connecticut
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online