Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 29.10.2012.
07:46
Alo! A

Jeremić: Ovde je panika, kao da dolazi Armagedon

Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, iz prve ruke javio je situaciju u SAD-u, koja se sprema da se suoči sa uraganom Sendi.

SAD u neviđenoj panici zbog uragana Sendi: Vuk Jeremić, stanovnik Njujorka
 

Stotine letova otkazano je danas zbog uragana Sendi koji se kreće severno od Kariba ka istočnoj obali SAD, a u Njujorku se planira zatvaranje gradskog prevoza, saopštile su lokalne vlasti.

U ovom američkom gradu trenutno se nalazi i Jeremić, koji je preko svog Tviter profila ukazao na dramatičnu situaciju jedne od najvećih svetskih metropola!

"Ovde je panika kao da dolazi Armagedon, prazne samoposluge i zaustavljaju javni prevoz. Na svim kanalima panika", tvitnuo je Jeremić, a malo kasnije dodao:

Izveštavao na tviteru o opasnosti koja čeka SAD
 

"Počinje kiša. U ponedeljak uveče je glavni udar. Kažu, do utorka noć nije za izlazak na ulicu. Sunce tek u četvrtak.

Situacija u gradu od osam miliona stanovnika stvarno postaje sve ozbiljnija.
Kompanija Er Frans (Air France) otkazala je sve sutrašnje letove za Njujork, a više američkih aviokompanija otkazalo je stotine letova unutar SAD.


Stručnjanci su danas upozorili da se uragan Sendi kreće severno od Kariba ka istočnoj obali SAD uz jaku kišu, vetar i sneg, i da se očekuje da će se sukobiti sa dva vazdušna hladna fronta koja dolaze iz Kanade, što preti da se pretvori u "super oluju".

Uragan Sendi stiže uskoro i u SAD
 

Uragan Sendi je na Karibima odneo skoro 60 života. Očekuje se da će glavni udar nevremena biti u utorak ujutro kada ta ogromna masa vazduha stigne do obale izmedju američke države Virdžinije i Masačusetsa, dve države koje deli hiljade kilometara.

Uragan Sendi bio je sinoć na 540 kilometara jugoistočno od Čarlstona u Južnoj Karolini i kretao se ka severu brzinom od 18 kilometara na čas, saopštio je Američki centar za nadzor uragana, s sedištem u Majamiju.

Uragan Sendi bi mogao da pogodi gradove Boston, Njujork, Baltimor, Vašington i Filadelfiju, najgušće naseljene oblasti u zemlji gde žive desetine miliona ljudi.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.10.2012. 09:07
Zabole me za americki uragan. Nego oce li kod nas biti grejanja danas ?
Ponedeljak 29.10.2012. 08:52
Na kraju im se desava ono sto provociraju kroz filmove...iz americke produkcije smo gledali sve one "katastrofa" filmove...pa kad ste hteli izvolite...
Utorak 30.10.2012. 00:50
mene interesuje gde ima da se kupe dobri kavurma i cvarci ?! covek ogladni od ovolikog uzbudjenja zbog SENDI :))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online