Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 22.10.2012.
11:20
Kurir A

Vladimir Putin koristi botoks!

Predsednik Rusije Vladimir Putin podmladio se pomoću botoksa, otkrio je jedan od najpoznatijih ruskih plastičnih hirurga Aleksandar Puhov iz Čeljabinska. On je tako potvrdio višegodišnje spekulacije da tajna mladalačkog izgleda čelnika Rusije, koji je nedavno napunio 60 godina, ne leži u zdravoj ishrani, boravku u prirodi i bavljenju sportom, već u estetskim tretmanima.

Nestaju mu bore s lica, nema otoka ispod očiju, a jagodice su mu sve punije: Za njegov mladalački izgled nije zaslužan (samo) sport kako priča
 

Ruski građani, ali i javnost širom sveta, već duže primećuju da predsednik Rusije što je stariji, to izgleda sve mlađe. Nestaju mu bore s lica, nema otoka ispod očiju, a jagodice su mu nekako sve punije. Njegovu tajnu konačno je otkrio doktor Puhov.

- Novi izgled Vladimira Vladimiroviča rezultat je hirurške umešnosti. Putin ima mladalački ten zahvaljujući pravovremenoj i diskretnoj injekciji botoksa, koje vladar Kremlja prima već neko vreme - naveo je Puhov i izazvao pravu senzaciju u ruskoj javnosti.

On čak predlaže i premijeru Dmitriju Medvedevu da ode pod nož.
- Fino je imati lepog vođu - naveo je estetski hirurg.

Inače, spekulacije da ruski predsednik koristi botoks počele su u oktobru 2010, kad se na sastanku u Kijevu pojavio sa plavo-žutom modricom oko oka. Trač da Putin koristi sredstva za ulepšavanje proširio se internetom neverovatnom brzinom, pa je njegov portparol morao to javno da demantuje, rekavši da tadašnji premijer nema modricu, već da je tako palo svetlo prilikom slikanja, kao i da je bio veoma umoran.

Berluskoni mu daje savete

 

Zna tajnu večne mladosti
 

Svetski mediji spekulisali su da je plastičnog hirurga Vladimiru Putinu preporučio njegov prijatelj, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni. On, naime, ne krije da su ga hirurzi ulepšali i podmladili, tako da se ne vidi da ima 76 godina.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 22.10.2012. 12:12
Izgleda kao da se naglo ugojio, i to mu ne stoji dobro.
Ponedeljak 22.10.2012. 12:06
Korisnici ove "medicine" izazivaju, meni licno, samo umorni osmeh. Svaka bora na licu govori romane o licnosti jednog, svakog ljudskog bica.
Ponedeljak 22.10.2012. 11:57
Tipičan mali i sujetan diktator . Čak ni Hilari koja je žensko ne koristi botoks . ŽALOSNO ....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online