Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 16.09.2012.
14:47
Smedia A

Malezija uči roditelje kako da prepoznaju geja

Malezijska vlada je započela je kampanju obrazovanja roditelja čiji je cilj da prepoznaju homoseksualne sklonosti kod svoje dece kako bi mogli da ih od taoga "pdvrate".

Uče dečake kako da budu pravi muškarci
 

Udruženje učitelja Malezije je organizovalo desetak seminara, a na poslednjem se okupilo više od 1.500 zabrinutih roditelja.

"To je multikulturalni i multireligijski događaj jer su sve religije protiv homoseksualnosti", saopšteno je iz organizacije.

Nastavnici i roditelji su upozoreni da je znak homoseksualnosti dečaka uska odeća svetlih boja i velike torbe. Istovremeno je manje precizno objašnjeno kako se devojčice s lezbejskim sklonostima prepoznaju po tome što ih ne privlače muškarci. Navodi se recimo da vreme vole da provode s drugim devojkama te da vole da spavaju u društvu drugih ženskih osoba.

"Mladi su pod uticajem internet sajtova i blogova koje vode lezbejske, gej, transrodne i biseksualne grupacije. To se širi među mladima. Bojim se da se događa i u školama", izjavio je drugi čovek Ministarstva obrazovanja Malezije.

Malezija je sve manje tolerantna prema seksualnim manjinama, pa je tako prošle godine osnovan i kamp u koji se šalju "ženskasti" dečaci kako bi bi se naučili da se ponašaju kao pravi muškarci.

Malezija zabranjuje istopolni seks, ali i oralni seks između muškarca i žene, jer ih smatra neprirodnim. Prestupnici se kažnjavaju zatvorskom kaznom koja može da traje i do 20 godina!

U praksi su progoni retki, iako se bivšem premijeru Anvaru Ibrahimu dva puta sudilo zbog sodomije zbog čega je proveo šest godina iza rešetaka. Sve vreme je tvrdio da je reč o političkom progonu, što se na kraju ispostavilo tačnim.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.09.2012. 15:09
Гејеви су производ запада, они су средство за смањење цивилизације, они су средство за хапшење свих оних људи који још увек смеју да изађу на улице и кажу јавно своје мишљење, они су производ а не људи. Нико неће изаћи на улице да неком разбије лобању него да заустави промовисање западног производа али ће ретко ко то урадити с обзиром да сви знају да ће бити ухапшени и осуђени као да су некога убили а не изашли на улице и мирно протествовали. Од ГМО-а, ратова до гејева све то долази из истог центра.
Nedelja 16.09.2012. 17:33
Svetla odeća i velike torbe? To su samo spoljašnje odlike modnog ukusa.
Ponedeljak 17.09.2012. 10:30
Iako sam, naravno, protiv surovog medijskog oblika diskriminacije, nas "nenormalnih" tj. heteroseskualaca, koju gej lobi sve uspešnije sprovodi širom sveta, nisam siguran da će ovo malezijsko fabrikovanje polno ispravne generacije uroditi plodom. Jednostavno,polni nagon je jači od većine urođenih instinkta i ako neko voli da bude pozadinac, ili da se "sliže" u krevetu sa najboljom drugaricom ništa tu neće pomoći ove državne akcije. Možda je daleko važnije naučiti klince kako da prepoznaju demagogiju NVO i kako da se sačuvaju projekata koji ugrožavaju njihovu kulturu i tradiciju,vaspitanje,jer u tom grmu leži zec!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online